Операция История

Неделя от 16:30 часа
още

ОПЕРАЦИЯ ИСТОРИЯ - ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ - 17.10.21

18.10.2021 | 20:50 Редактор: Гергана Маринова

Разговор за историята, триумфа и трагедията на българското селско стопанство. Или защо от земеделска сила, днес внасяме огромна част от продуктите си отвън? Как българите научиха Европа на градинарство, а днес ядат "гръцки домати от Турция"? Отговорите с проф. Иван Станков, ректор на Тракийския университет.

Ще научим за тайните на тракийския език и защо траките са основатели на Европейската цивилизация? Ще разбулим мистерията около неизвестните тракийци Темистокъл, Езоп, Константин Велики и траките пеласги, които основаха Рим. Големият исторически блогър Павел Серафимов Спараток, преобръща историята.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Josif
преди 2 години
Мога ли да дам съвет за загалвие на предаването в сайта да слагате темата на предаването. Така човек като гледа списъка https://***.bgonair.bg/c/177-operatsiya-istoriya да вижда конкретна тема: "Операция История: Българското Селско Стопанство" например. Т.е. заглавието да отразява темата и това ще помага за лесно намиране на конкретно видео. Благодаря за вашия принос към образоване на българите Сигнализирай за неуместен коментар