И Тошо Куката иска навън, гледат мярката му в петък

"Неговото положение с нищо не е по-различно", обясни за адвокатът му Георги Кутрянски

31.05.2023 | 22:54 Редактор: Петя Кръстева
И Тошо Куката иска навън, гледат мярката му в петък

И третият участник в клипа с вързаното като куче момче - Тодор Чалъков-Куката, прави опит да излезе от ареста. Молбата му за определяне на по-лека мярка за неотклонение от "задържане под стража" ще се гледа от Районния съд в Пловдив в петък.

Емили Тротинетката е на свобода от 18 май, а Петко Караилиев-Чеченеца напусна ареста в началото на тази седмица. Тримата бяха задържани на 5 април - два дни, след като заснеха скандалното видео в пловдивски мол.

Те са обвинени в хулиганство на публично място. Принципно за такова престъпление задържането би трябвало да продължи 2 месеца, т. е. Куката да излезе навън на 5 юни.

"Внесох искането още в понеделник - на 29 май, не виждам защо трябва да чакаме дали прокуратурата ще освободи Чалъков на 5 юни. Другите двама вече са на свобода, неговото положение с нищо не е по-различно", обясни за "24 часа" адвокатът на Куката - Георги Кутрянски.

Снимка: Instragram


1
0 rate up comment rate down comment 0
Васко Далаверата
преди 9 месеца
Аз съм Васко Далаверата и на Тошо мястото му е там където е аз съм правил видиа и май аз не съм бавноразвиващия се ами Куката и Чеченеца са дето ги возих с ЕС класата до Ботевград и ми дължат пари Сигнализирай за неуместен коментар