Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев, чакат кръвните изследвания

Той е с над 50 криминални регистрации

07.07.2022 | 08:18 Редактор: Искра Ангелова
Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев, чакат кръвните изследвания

Повдигнато е обвинение на Георги Семерджиев - мъжът, причинил тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата, при която загинаха две жени. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние. Семерджиев е задържан за 72 часа и се намира в следствената служба. 

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
мафията
преди 1 година
Затова ли го чакаха цял следобяд да се наспи, та тогава да го арестуват? Чие синче е това ***? Сигнализирай за неуместен коментар