ЦСКА отрече Йомов да е замесен в престрелката на Околовръстното

Двама мъже са ранени, настанени са във ВМА

17.05.2022 | 06:46 Редактор: Тодор Петров

Продължават процесуално-следствените действия след снощната престрелка в столицата. Преди минути от пресцентъра на МВР не потвърдиха за задържан по случая, както и дали това е звездата на ЦСКА Георги Йомов, каквато е информацията в някои медии. 

Минути след случилото се ви съобщихме за бой, последван от стрелба снощи около 22:30 ч. на "Южната дъга" на "Околовръстното шосе" в София. Двама души са ранени в краката. Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. По-леко пострадал е мъж на 26 г. Двамата са настанени във ВМА. 

Всичко се е случило на бензиностанция, близо до заведение за бързо хранене. На място са изпратени полицаи и криминалисти. По информация на източници на Bulgaria ON AIR на мястото е била приятелката на звездата на ЦСКА Георги Йомов, певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа.

Всички замесени в скандала са отведени за разпит в 7 РПУ. На мястото бяха изпратени криминалисти. След стрелбата "червените" публикуваха официална позиция на сайта си"

Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на Околовръстното шосе в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си. 

"Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление", пишат още от клуба.

Снимка: Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК