Ексклузивно: Отвлякоха и убиха жената на общински съветник от ГЕРБ и известен бизнесмен

Задържани са двама мъже, единият от тях е бивш спортист

18.01.2022 | 18:15 Редактор: Искра Ангелова

Полицията в Русе разследва тежко престъпление. Жената на общинския съветник от ГЕРБ в Русе – Бедрос Пехливанян, е намерена убита и разчленена край Русенски Лом.

Сигналът за изчезването на Еранухи Пехливанян е подаден в петък от близки на жената. След оглед на семейното жилище, разследващите намират следи от влизане с взлом. По информация на Bulgaria ON AIR от къщата са липсвали и 50 хил. лв.

В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчленен труп на жена. Все още тялото не е разпознато, но по всяка вероятност останките са на изчезналата Ери Пехливанян.

Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата. Арестуваните са с множество криминални прояви. Към момента са задържани за срок от 24 часа, предстои прокуратурата да им повдигне обвинения. Единият от арестуваните е 49-годишен бивш спортист.

Семейството управлява верига аптеки в Русе. Бедрос Пехливанян е 2 мандата общински съветник и председател на групата на ГЕРБ в местния парламент. Той бе и в листите на партията на парламентарните избори на 11 юли.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

4
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 4 месеца
3
14 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 4 месеца
@Българка, голям позор си за човечеството! Щом за теб тя е "човешкото същество", ти си някакво *** същество. Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 17
Българка
преди 4 месеца
Жалко за човешкото същество. Но щом са от герб, нямам никакви симпатии. Герб нанесе жестоки убийства в България, разпродадоха държавата, разграбиха почти всичко и все още тиквата е на свобода. Предполага се, че неговите протектори го пазят. Така става... Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 месеца
Ужас...разчленена...явно става въпрос за много пари... Сигнализирай за неуместен коментар