Педофилия във Враца: Хванаха общински съветник да предлага секс на ученичка

От "Земеделския народен съюз" настояват той да понесе морална, политическа и наказателна отговорност

20.09.2021 | 19:01 Редактор: Здравко Черкезов

Общински съветник от Враца предлагал секс на ученичка. Това става ясно от журналистическо разследване на Станислав Цанов, в което е използвана и скрита камера. 

Журналистът Цанов разговаря и с група младежи, които се свързват и изобличават почитатели на детската любов.

Главните действащи лица са момиче и няколко момчета. Те се свързват с мъже, които откриват в сайтове за запознанства. Така след уговорена среща с момичето, което се представя като Кари, те се подготвят да снимат със скрита камера. 

Един от запечатаните на видеоклиповете се оказва бизнесменът Венелин Петров. Той е и общински съветник във Враца. 

"Когато бизнесменът Венелин Петров се свързва с шестокласничката Кари, не губи време, а се промотира: "Сексът е много по-хубав, когато е с опитен мъж". Знае и силните си страни – парите", разказва Цанов.

Скрита камера показва как Петров предлага на Кари да се качи в автомобил, на което тя отказва: "Страх ме е."

Bulgaria ON AIR потърси за коментар общинския съветник Венелин Петров, но той не отговаряше на телефона си. Реакция обаче дойде от "Земеделския народен съюз", от където е издигнат Петров. Те настояват той да понесе морална, политическа и наказателна отговорност. 

"Настояваме той незабавно да се оттегли от общинския съвет, като същевременно компетентните органи да извършат необходимите проверки дали стореното от Венелин Петров съставлява престъпление и следва да бъде преследвано според законите на страната", призоваха от "Земеделския народен съюз". 

Освен Петров във видеото се показват и лицата на други мъже. Засега прокуратурата събира данни дали има извършено престъпление.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 4
Пешо от Нови хан
преди 2 години
Няма нищо лошо, прияло му се е на човека крехко пиленце Сигнализирай за неуместен коментар