Жестоко убийство в село Дъскотна: 20-годишен уби пенсионер, задявал се със сестра му

Юмер завлякъл тялото до близката река и го хвърлил във водите ѝ.

04.08.2021 | 15:55 Редактор: Искра Ангелова
Жестоко убийство в село Дъскотна: 20-годишен уби пенсионер, задявал се със сестра му

Зверско убийство потресе айтоското село Дъскотна. 20-годишният Юмер убил с кол 71-годишен пенсионер от селото, задето задирял по-малката му сестра.

Възрастният мъж - Михаил Михалев, наричан от съселяните си Мильо, имал къща в края на Дъскотна. Сестрата на Юмер била непълнолетна. Юмер искал да защити семейната чест. Той открито враждувал с Мильо, дори веднъж му нанесъл побой, за което има присъда.

71-годишният пенсионер спял в къщата си в края на селото, когато на 2 август призори бил разбуден от силен шум. 20-годишният Юмер от селото бил грабнал кол и трошал спрения в двора на къщата му автомобил.

Михалев излязъл навън и започнали да се карат. В един момент по-младият Юмер ударил с все сила опонента си по главата и го убил. После завлякъл тялото до близката река и го хвърлил във водите ѝ.

Окръжна прокуратура-Бургас в сряда внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Юмер Ю. Извършеното от него убийство е квалифицирано по чл.115 от НК. В съда Юмер дойде по чехли и анцунг. Защитата му поиска психиатрична експертиза, но магистратите отказаха, информира "Труд".

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с дървен кол, с който са нанесени множество удари по тялото и главата на пострадалия. След убийството трупът е бил изхвърлен в дере, находящо се в селото, казаха още от прокуратурата.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Мохайлова
преди 2 години
Крадливия защо се опитвате да го изкарате герой..... Или крадците и престъпниците си се защитават помежду си.... Ами тогава и вие не сте по добри... Той оне живота на брат ми. А вие честа и достойнството му.... И се питам кой от вас убиецът или авторът на по горната помия е по голям престъпник. Вие отнемат честа на мъртвият ми брат. Аз как да постъпя с вас? За да, защитя честа на брат си, който един крадец влизал и крал в бащината ни къща ми оне и брата... Сигнализирай за неуместен коментар