Виждали ли сте Маги? Столичната полиция издирва 14-годишно момиче

Маги е средна на ръст, с нормално телосложение, с тъмна, права, дълга до раменете коса, кафяви очи

11.06.2021 | 12:51 Редактор: Юлия Христова
Виждали ли сте Маги? Столичната полиция издирва 14-годишно момиче

Шесто РУ-СДВР издирва 14-годишната Маги Алексиева. Тя е в неизвестност от 22 май, когато е напуснала дома си в ж.к. "Овча купел", в следобедните часове същия ден била забелязана в района на ул. "Пиротска".

Маги е средна на ръст, с нормално телосложение, с тъмна, права, дълга до раменете коса, кафяви очи. Била е облечена с червено пролетно яке, сива блуза с бял надпис, черни дънки, обута в бели маратонки. Носи малка черна дамска чантичка, информират от МВР.

Хората, които имат допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на тел.: 112, 02 9821760; 02 9821755 или в най-близкото поделение на МВР.

Снимка: МВР

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
родител .
преди 2 години
След като са ги оставили улицата да ги възпитава не ще ме изненада че от месец не се е прибрала Вероятно това е система за ден два да отсъства от дома си Иедва след близо по малко от месец са се разтревожили и бият тревога .МВРне им остава време да си изпълняват служебните задължения от това да се превръщат на родители и да издирват не възпитани в семейна среда деца . Сигнализирай за неуместен коментар