6 г. затвор за 22-годишен, изнасилил и пребил брутално жена на 32 години

Извергът изоставил жертвата си да лежи обезобразена

05.03.2021 | 11:38 Редактор: Тодор Петров
6 г. затвор за 22-годишен, изнасилил и пребил брутално жена на 32 години

22-годишният К.Б., обвинен за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена, в условията на опасен рецидив, бе осъден на 6 години лишаване от свобода. 

Мъжът призна всички факти и обстоятелства в обвинителния акт и заяви, че желае делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие с цел получаване на наказание, намалено с една трета. Така състав на Девненския районен съд, след като редуцира наказанието с оглед на съкратената процедура, определи присъда в размер общо на 6 години лишаване от свобода, при строг режим. 

На 2 март миналата година 21-годишният К.Б. бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където изтърпявал поредната си присъда за грабеж в съучастие, информираха от прокуратурата.

В нощта на 6 срещу 7 март той попаднал в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена. След употреба на алкохол възникнал скандал. Разправията била потушена от полицейски екип, дошъл на място по сигнал. Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода 21-годишен мъж. 

В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня подсъдимият изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време ѝ нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището. 

Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена. 

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК