Разминаване в показанията: Помогнал ли е Кристиан на Милен Цветков?

Разпитани за повече от 3 часа са 10 свидетели и очевидци, притекли се на помощ на журналиста

26.02.2021 | 14:13 Редактор: Радостина Димитрова

Повече от три часа продължиха разпитите на свидетелите на тежката катастрофа, при която загина Милен Цветков. Семейство мъж и жена, пред чийто автомобил става инцидента, разказаха, че не са забелязали Кристиан Николов и спътниците му да оказват помощ на журналиста. 

Само преди два дни годеницата на обвиняемият заяви в съда, че Кристиан бил от първите, притекли се на помощ. В показанията си семейството допълни, че Николов излязъл от колата си с голяма енергия и секунди след инцидента той и неговият спътник отпред започнали да търсят нещо на задната седалка на джипа. 

Трима от свидетелите отбелязаха, че Кристиан всъщност е помагал, даже се опитвал да окаже първа помощ на Милен Цветков. 

Съсед на Кристиан Николов разказа, че нощта преди инцидента в дома му имало купон с висока музика, наложило се е да им направи забележка от прозореца. Свидетелят подчерта, че шумните празненства в къщата на обвиняемият не били единичен случай, стигало се и до сигнали в полицията.

 Всичките свидетели обаче бяха категорични, че колата на Кристиян Николов се е движила с висока скорост. Според защитата съдът избързва с делото, а все още не са разпитани ключови свидетели като спътника на Кристиян – Георги Иванов, който е студент в чужбина. 

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
гост
преди 3 години
Значи и кошаревски свидетели вече има, но има и записи от камери, това е лесно доказуемо. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Nqma da my se razmine zashto posle *** tq shte se razigraqt. Сигнализирай за неуместен коментар