Арестуваха 31-годишен, блъснал жена и избягал

Пострадалата е с множество травми по тялото

25.11.2020 | 16:27 Редактор: Радостина Димитрова
Арестуваха 31-годишен, блъснал жена и избягал

Задържан е 31-годишен мъж, блъснал жена с товарен автомобил на пътя Гулянци - с. Комарево и избягал от мястото на инцидента. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 23 ноември към 16:30 часа е получен сигнал в РУ - Гулянци, че в затревена площ, вдясно от платното на пътя от гр. Гулянци - посока с. Комарево, лежи жена в безпомощно състояние.

Веднага към мястото са насочени полицейски и медицински екипи. Установена и самоличността на жената, която е с множество травми по тялото. Откарана и настанена за лечение е в болница.

При незабавно стартиралите съвместни оперативно-издирвателни действия криминалистите на РУ - Гулянци, РУ - Долна Митрополия и ОДМВР - Плевен било констатирано, че травмите на жената са причинени от моторно превозно средство, чийто водач е напуснал местопроизшествието и се е укрил, предаде "Фокус".

В хода на разследването е идентифицирано возилото, а малко по-късно е извършен и арестът на шофьора – 31-годишен жител на с. Комарево.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 2 във вр.ал.1 от НК. Работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК