Ученици, родители, собственик...Голям скандал в заведение във Видин

Стигнало ли се е до граждански арест?

07.09.2020 | 19:19 Редактор: Тодор Петров

Бунт пред видинско заведение. Деца, посетили обекта, твърдят, че са били задържани от собственика принудително заради счупени маси. Родители потърсиха сметка от управителя на заведението, стигна се и до напрежение. 

Всичко започва, когато 15-ина деца посещават заведението, за да се видят преди първия учебен ден. За да се съберат на едно място, те решават да преместят две от масите, но ги чупят.

"Управителят на заведението дойде по нас, почна да вика, да ни обижда, нарече момичетата с обидни думи. Застана на стълбите и не ни даваше да излизаме. Каза ни, че ако до половин час не му дадем пари за масите, ще се разправя с всеки един от нас по отделно", разказа потърпевшият Александър.

Собственикът на заведението отрича да е задържал децата принудително. 

"Няма такова нещо. Ще ви пусна камерите, за да видите за какво иде реч. Казах да извикат родителите си и да платят за поразията, която направиха. Мисля, че така е редно", коментира собственикът Светослав Цветанов.

Един от родителите на децата е платил за пораженията, като поискал да му бъде възстановена сумата от останалите родители. А след появата на екипа ни се отказа от претенциите си. Към този момент в полицията няма образувана проверка по случая.

Вижте повече в репортажа на Калин Иванов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Иян
преди 3 години
Дали са "задължани"? - Вероятно.Дали са виновни?-Вероятно.Научени ли са,че който нанесе някому щета,поема отговорност?Едва ли... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години