Убитото в София момче починало след удар от 28-годишен дилър на дрога

Свидетел на всичко става 16-годишният Валентин

05.06.2020 | 17:28 Редактор: Юлия Христова

Умишлено убийство в столичния квартал "Димитър Миленков". Прокуратурата разследва смъртта на 16-годишно момче, починало снощи след удар в гърдите от свой познат. Арестуван е 28-годишен мъж. 

До инцидента се стигнало след скандал между жертвата и 28-годишния извършител. Криминално проявеният Атанас потърсил сметка на непълнолетното момче – издало го, че разпространява наркотици. Свидетел на всичко става 16-годишният Валентин. Той оказва и първа помощ на Борислав. 

Валентин, който е и негов братовчед, опитал да помогне. Свадата станала пред дома на задържания, който по информация на прокуратурата е осъждан. 

Момчето разказва, че Борислав по никакъв начин не е предизвикал мъжа и твърди, че Атанас се е опитал да ги подкупи.  

Всичко се случва пред очите на младежите от квартала. Аутопсията не е открила пряка връзка между удара и смъртта. Хората от квартала са категорични, че момчето не е взимало наркотици.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Роберто Ботев
преди 3 години
Минимум 30 години затвор за този ***. Убийство над непълнолетен в щата Мичиган е доживотен затвор. Крайно време е държавата да си отвори очите и за неизвестните хора в България. Защото се създава тенденция че само на звездите им се обръща внимание в тъпия и несправедлив съд. Сигнализирай за неуместен коментар