Моторист загина в София след удар в автобус (ОБНОВЕНА)

Друг водач на мотор, който също е участвал в инцидента, е избягал 

05.06.2020 | 08:35 Редактор: Тодор Петров

Моторист загина на място на столичния булевард "Цариградско шосе" рано тази сутрин. Сигналът за трагичния инцидент е подаден в 7:35 ч, а линейката пристига на мястото 10 минути след това.

27-годишният мъж е починал, след като се е блъснал в автобус на градския транспорт. Друг водач на мотор, който също е участвал в инцидента, е избягал и в момента полицията го издирва. На място веднага пристигнаха екипи на полицията, "Спешна помощ" и Центъра за градска мобилност.

Катастрофата е станала в район на болница "Света Анна" на влизане в София. Заради катастрофата трафикът на "Цариградско шосе" беше затруднен. И в двете платна се образуваха колони, а инцидент имаше и в посока изхода на София.

Най-вероятно двата мотора са участвали в гонка, като единият от тях е загубил контрол и се е удар в автобус, който се движи по линия 204. За щастие няма други пострадали при инцидента.

Снимки: Иван Кънчев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
На мотописта Цариградско шосе диващината е пълна. Няма един полицай. Всичките са заети сигурно да охраняват властта. Сигнализирай за неуместен коментар