Ако шоколадовите торти са сред любимите ви десерти, тази рецепта ще ви хареса. В нея дори не се добавя брашно.
Необходими продукти
- 120 г шоколад
- 7 супени лъжици захар (90 г)
- 3 яйца
Начин на приготвяне
- Разтопете шоколада на водна баня.
- Отделете жълтъците от белтъците. Разбийте белтъците на твърд сняг.
- Отделно разбийте захарта, жълтъците и шоколада.
- Внимателно добавете разбитите белтъци към шоколадовата смес, бъркайте с шпатула.
- Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 25 минути.
Четете повече в az-jenata.bg.
Снимка: Pexels
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: