Слънце в Рак на 21 юни - емоциите ни връхлитат и ставаме по-чувствителни

Поставяме началото на астрономическото лято

20.06.2024 | 15:34 Редактор: Беатрис Младжова
Слънце в Рак на 21 юни - емоциите ни връхлитат и ставаме по-чувствителни

Слънцето преминава в зодия Рак на 21 юни. Това звездно събитие се случва малко след лятното слънцестоене. Знакът на Рака се управлява от Луната, която е свързана с емоциите. Когато Слънцето прави транзит в този знак, ние сме насърчавани да се вслушваме в чувствата си и да им отговорим по конструктивен начин.

Когато сезонът на Рака започне официално, може да задълбочим съществуващи връзки или да създадем нови. Управляван от Луната, която служи като емоционален компас на астрологията, сезонът на Рака е свързан с това, че се обръщаме повече към своя свят на емоции. 

За представителите на зодия Рак този транзит на Слънцето носи фокус върху емоционалната дълбочина и семейния живот. Това е отлично време за създаване на по-удобна и хармонична среда за живот. Раците могат да изпитат повишена емоционална чувствителност през този период, което придава съществено значение на честното и открито общуване с близките.

С Рак в Слънце поставяме началото на астрономическото лято и е чудесно време да обърнем внимание на дома си, близките си, себе си. Със Слънце в Рак на всички нас ще ни бъде от полза да се съсредоточим върху дългосрочни планове.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay