Добър цикъл за любов и пари: Меркурий и Венера преминават в Рак на 17 юни

Емоциите взимат връх над логиката в действията

16.06.2024 | 11:06 Редактор: Елеонора Танева
Добър цикъл за любов и пари: Меркурий и Венера преминават в Рак на 17 юни

Планетата на комуникацията Меркурий преминава във водния знак Рак на 17 юни. Там тя ще се задържи до 2 юли. Когато Меркурий е в Рак, ние ще бъдем по-привлечени към информацията, която ни носи повече стойност. Мислим, говорим и приемаме информация на по-дълбоко, по-инстинктивно ниво.

Ракът е доста емоционален зодиакален знак. Докато Меркурий е в знака на Рак, има вероятност мислите и емоциите да ни управляват повече за сметка на логиката. Това може да не е непременно нещо лошо, тъй като бихме могли да използваме това да сме любезни спрямо другите.

Но на 17 юни още една планета преминава в Рак и това е Венера. Това означава, че семейните и любовни връзки ще бъдат това, за което жадуваме най-много. Удоволствието ще бъде намерено в домашния уют и комфорт.

В знака на Рак, планетата на парите, красотата и любовта ни носи подхранваща, защитна и самозащитаваща, предпазлива и плодородна енергия. Възможно е да преминем през много емоционални възходи и падения в любовта под това влияние поради нашата повишена чувствителност. Ставаме по-нежни и романтични, доказвайки любовта си към другите чрез грижа и отдаденост. Искаме да накараме любимите ни хора да се чувстват добре, но също така търсим сигурност и удобство за себе си.

Според някои западни астролози това е добър цикъл за събиране на пари, свързани с недвижими имоти например. 

Повече по темата в: az-jenata.bg