Какво се случва с Шакира след раздялата ѝ с Пике?

Певицата изживява ренесанс в своята кариера

25.09.2023 | 12:17 Редактор: Тодор Петров
Какво се случва с Шакира след раздялата ѝ с Пике?

Шакира сподели личните си емоции, през които минава след раздялата си с Пике. Пред Billboard тя разкри, че все още е в период на размисъл.

"Все още изгонвам някои демони. Последните, които са ми останали", сподели певицата.
 
Шакира записа „Bzrp Music Sessions, Vol. 53“ с аржентинския диджей Bizarrap – подстрекателска песен, в която тя направи изявление, превърнало се в глобална феминистка мантра:: „Жените не плачат, ние правим пари.“ Песента достига № 2 в класацията Billboard Global 200.

Но сред отразяването от таблоидите, четирите рекорда на Гинес, които „Sessions“ постави, и многобройните знакови постижения на Billboard (включително това, че стана първата певица, дебютирала в топ 10 на Billboard Hot 100 с испаноезично парче), се изгуби фактът, че между майчинството и брачното щастие в Барселона беше минало почти десетилетие, откакто Шакира не беше постигала успех, близък до този през последната година

Колкото и мъчителен да е бил процесът на претворяване на тези емоции в музика, резултатът е, че сега самотната майка на две деца отново е един от най-горещите изпълнители в света, а през 2024 г. планира нов албум и глобално турне.
 
Иронията, че най-бурният период от личния ѝ живот подхранва ренесанса в средата на кариерата, не е изгубена за Шакира.

"Чувствам се като котка с повече от девет живота; винаги, когато си мисля, че не мога да стана по-добра, изведнъж получавам втори дъх. Преминала съм през няколко етапа: отричане, гняв, болка, разочарование, отново гняв, отново болка. Сега съм в етап на оцеляване. Като например просто да си вдигна главата над водата. И това е етап на размисъл. И етап на това, че работя много усилено и когато имам време с децата си, наистина го прекарвам с тях", разказва певицата.

Четете повече в tialoto.bg
 
Снимка: БГНЕС