Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат, актрисата го обвини, че задържа децата им

Разпадането на брака на двойката е станало след спор в средата на август

24.09.2023 | 12:28 Редактор: Вяра Димова
Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат, актрисата го обвини, че задържа децата им

Актрисата от "Игра на тронове" подаде жалба срещу бившия си съпруг, обвинявайки го, че задържа децата им насила в Америка и не им позволява да се върнат в Англия. Търнър е изпратила документи в съда в Манхатън, където моли съдията да наложи на Джонас да пусне дъщерите им – 3-годишната Уила и 14-месечната Д., в Лондон.

В жалбата, подадена срещу Джо, се призовава за незабавното връщане на деца, неправомерно отстранени или неправомерно задържани. Правният екип на Търнър твърди, че неправомерното задържане е започнало от 20 септември. Актрисата твърди, че тя и Джонас са се съгласили да обявят Англия за свой "вечен дом" в разговори, проведени по Коледа 2022 година, докато се подготвят за следващата година.

Двойката продаде дома в Маями, в който живееше преди, и беше в процес на закупуване на дом в английската провинция през април. Според документите, всичко е било поставено на пауза, тъй като Търнър започнала снимки по своя нов минисериал "Джоан", по който работи цяло лято. 

След като Джо започва турне с братята си, в документите се твърди, че двамата са се съгласили да позволят на момичетата да се присъединят към него, защото той има повече часове през деня, за да им бъде на разположение. Адвокатите на актрисата посочват, че тя се е колебаела относно временното споразумение.

Софи казва, че разпадането на брака ѝ е станало много внезапно след спор на 15 август, като Джонас подаде молба за развод на 5 септември. Адвокатите пишат, че актрисата е научила за раздялата им чрез медиите дни по-късно.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС