В крак с модата: Какви са последните тенденции при банските?

Лято 2023 г. е на прага ни и е време да планираме ваканциите

10.06.2023 | 11:53 Редактор: Петя Кръстева
В крак с модата: Какви са последните тенденции при банските?

Лято 2023 г. е на прага ни и е време да планираме ваканциите. Много хора с нетърпение очакват ходенето на море, плажните слънчеви дни, партитата край басейна и брега. А с какви бански ще направим истинско впечатление през това лято? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

С презрамка само на едното рамо

Независимо дали става дума за цял бански костюм, за боксерки и горнище тип спортен сутиен или изрязан бански от 2 части - бикини и горнище, ще е много оригинално горната част да е само с една презрамка. Нека едното рамо е напълно голо. Такъв тип асиметрични бански костюми са голям хит сега и с тях сте нестандартни, различни.

Плетен бански

Една тенденция, която се запазва от последните 3-4 години. Струва ви се, че не е подходящо да обличате нещо плетено през лятото? Не е така, плетените рокли и плетените бански са много актуални вече няколко лета. Дуа Липа е една от звездите, които често позират с плетени бански. Така изглеждате креативни, нестандартни и слънчеви.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Снимка: Pixabay


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 9 месеца
Ако си с малки гърди и банският е само с една презрамка, може да покажеш повече отколкото искаш :D Сигнализирай за неуместен коментар