Джоли отговори на Пит за винарната, актьорът опитал да я "подкупи" заради домашното насилие

Брад е завел ново дело

10.06.2023 | 07:10 Редактор: Искра Ангелова
Джоли отговори на Пит за винарната, актьорът опитал да я

Наскоро стана известно, че Брад Пит е завел ново дело срещу Анджелина Джоли. Причината за поредния раздор между бившите съпрузи е семейната винарна Chateau Miraval. Актьорът обвинява Джоли, че е продала без неговото съгласие на трета страна своята част от имота.

В същото време, според актьора, Анджелина отказала да сключи такава сделка с него.

Звездата от "Имало едно време в Холивуд" обвини майката на децата си, че тя тайно е продала 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.

Отговорът на актрисата идва с думите на неин близък, който заявява пред Page Six, че истинската причина се крие другаде. Той твърди, че Брад се е опитал да направи всичко възможно, за да попречи на Анджелина да говори за насилието над детето му. Но историята за това как Пит вдига ръка срещу осиновения си син по време на полет на частен самолет през 2016 г. стана публично достояние. В резултат на това Джоли решава, че при никакви обстоятелства няма да продаде своя дял от винарната на бившия си съпруг.

Посочвайки съдебни документи, подадени през 2022 г., приятелят на Джоли подчертава: "Истината е, че той отказа да завърши продажбата на дела на Chateau Miraval с Джоли, освен ако тя не се съгласи да мълчи за домашното насилие... Той искаше да запази дела от 8,5 милиона долара".

Източникът добави, че каквито и правни маневри да прави Пит, "той не може да избяга от факта, че е нападнал вербално и физически г-жа Джоли и децата им - дори почти удушил едно от тях и ударил друго".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС