Нина Добрев се отдаде на безкрайна ваканция - ето къде е този път

Българката и приятелят ѝ са на остров Некер – собственост на милиардера Ричард Брансън

06.06.2023 | 14:22 Редактор: Вяра Димова
Нина Добрев се отдаде на безкрайна ваканция - ето къде е този път

Актрисата Нина Добрев винаги успява да намери време да се снима в нови проекти и филми, докато животът ѝ прилича на една безкрайна ваканция. Нина сякаш не спира да пътува, като дори посрещна 2023 година на луксозно пътешествие с кораб до ледения континент Антарктида.

Оттогава обаче Добрев успя да си организира още поне няколко на брой почивки на по-топли места, а този път се намира на остров Некер – собственост на милиардера Ричард Брансън (създателят на империята Virgin Group). Българката, която доби световна популярност с ролята си на Елена Гилбърт в сериала "Дневниците на вампира", сподели няколко снимки и от тематично парти в стил "Великият Гетсби".

Въпреки безспирните ѝ почивки, Нина не е изоставила актьорската професия. Пригответе се да я видите скоро в предстоящия криминален комедиен филм на Netflix The Out-Laws. В него участват още звездите Пиърс Броснан, Адам ДеВайн, Елън Баркин и др. Девайн играе главния герой, банков мениджър, който става свидетел на обир на работа и подозира, че престъпниците зад обира са бъдещите му свекъри (Броснан и Баркин). Добрев играе неговата годеница.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Facebook