Лятото наближава: Дънковите шорти отново ще са на мода

Лятото и морето не могат да минат без едно синьо-бяло моряшко райе

04.06.2023 | 11:56 Редактор: Михаела Димитрова
Лятото наближава: Дънковите шорти отново ще са на мода

Лятото е толкова близо, че на практика можем да го вкусим. Градинските партита и отворените барове викат името ни, летните ни сандали са жадни за първото си излизане, а дънковите ни шорти се молят да бъдат извадени за своя сезонен дебют.

Вече започнахме да изготвяме потенциалните летни тоалети в главата си, а с това и нови начини за включването на дънковите шорти. Колкото и да харесваме дрехата обаче идва момент, в който започваме да се отегчаваме от нея и да смятаме, че визиите ни се повтарят. 

Ако и вие търсите нов начин да носите своите дънкови шорти, попаднали сте на правилното място. От нови и неочаквани комбинации до класически комплекти, събрахме няколко интересни и стилни начина за включването на дънковите къси панталони в летния гардероб.

Лятото и морето не могат да минат без едно синьо-бяло моряшко райе. Дайте почивка на вашия раиран пуловер и извадете раирана тениска или суитшърт, които да носите повторно. В комбинация с чифт маратонки или гуменки, това облекло е идеално за кафе с приятел или разходка през летния ден.

Повече по темата прочетете в tialoto.bg

Снимка: Pixabay