Чанинг Тейтъм написа трета детска книжка, посвети я на лъжата

Актьорът бил вдъхновен от случка с неговата дъщеря Евърли

01.06.2023 | 18:01 Редактор: Михаела Димитрова
Чанинг Тейтъм написа трета детска книжка, посвети я на лъжата

Чанинг Тейтъм се вдъхновил от дъщеря си за написването на своята трета детска книга.

Заедно с Джена Дюън, която е майка на сладката Евърли, той разкри подробности за "Sparkella - The One and Only Sparkella and the Big Lie". Тя е посветена на лъжата.

"Наистина трябваше да разберем в каква посока искаме да вървим", каза 43-годишният актьор, говорейки за оригиналната история, след която започнал да пише.

По думите на Тейтъм, един родител получава големи житейски уроци от детето си всеки ден. Така че най-лесно му било да вземе една случка с дъщеря си и да сподели своя опит.

Звездата от филма Magic Mike призна, че малчуганите са доста добри в експериментирането и още от много малки започват да послъгват родителите си за какво ли не.

"Те наистина започват да експериментират с лъжата и казването на тези неистини, за да видят как ще те накарат да се чувстваш. Започват да ги използват като инструменти по някакъв начин", обяснява холивудската звезда, цитиран от People.

Дъщерята на Тейтъм е от бившата му съпруга Джена Дюън. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма Step Up през 2006-а. Три години по-късно двамата вдигат сватба. А четири по-късно се ражда и дъщеря им. През 2018 г. двойката решава да се раздели, като разводът им е факт през 2019 г.

Днес американският актьор и бивш фотомодел призна, че за него е трудно да създаде нова връзка. Той не крие, че едва ли би се оженил пак за в бъдеще.

Повече по темата прочетете в tialoto.bg.

Страхувате ли се от развитието на изкуствения интелект?

Не, човекът винаги ще го контролира и единствено ще ни бъде от полза.
27%
Да, има опасност да ни подчини и дори унищожи.
50%
Страхувам се единствено да не "открадне" работното ми място.
8%
Не ме интересува, имам далеч по-сериозни страхове и проблеми.
14%
Общо 2002 гласа

Снимка: БГНЕС