Хороскоп за 28 май: Раците да не дават щедри обещания, Непредвидени задачи за Водолеите

Лъвовете получават съвети от неочакван човек

28.05.2023 | 07:40 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 28 май: Раците да не дават щедри обещания, Непредвидени задачи за Водолеите

Овен

Социалните ви контакти ще са динамични и интересни. Ще общувате с различни интригуващи личности и, ако искате контактите ви да са пълноценни, не бързайте да се сближавате. Малко тайнственост ще ви направи по-привлекателни.

Телец

Стремежът ви към независимост не трябва да вреди на общите интереси с партньорите. Търсете компромисни решения на спорните въпроси.

Близнаци

При изпълнение на част от задълженията ви обстановката може леко да се усложни. Да се намесят непредвидени фактори. Може да импровизирате, но го направете стриктно спазвайки правилата, за да аргументирате действията си, ако се наложи.

Рак

Въздържайте се от щедри обещания, за чието изпълнение не сте подготвени или не разполагате с необходимите ресурси. Рано или късно ще ви потърсят сметка за крайните резултати и може да се окажете в неблагоприятна позиция.

Лъв

Обстановката ще е променлива и неясна. Със сигурност няма да успеете да осъществите всичките си намерения. Ще ви е нужна помощ, която ще получите от по-възрастна жена. Съобразете се с препоръките ѝ, дори да ви изглеждат странни и нелогични.

Дева

Преценете обективно и реално силите си, преди да набележите следващите за изпълнение задачи. Оставете си варианти за гъвкава реакция и възможност да отложите някои или да разменяте местата на по-трудните с по-лесни при необходимост.

Везни

По-възрастни роднини или приятели ще имат нужда от съдействието ви. Реагирайте незабавно, но се съобразявайте с техните предписания и наставления. Опитите ви да подобрите или улесните ситуацията може да предизвика у тях пристъпи на раздразнителност.

Скорпион

Постарайте се да сте отлично подготвени с документи или информация при необходимост от контакти с представители на държавната администрация. Наличието на убедителни аргументи ще ги лиши от възможността да ви връщат за едно и също нещо няколко пъти.

Стрелец

Спазвайте стриктно правилата за движение, независимо дали сте пешеходци, водачи или ползватели на обществен транспорт. Съществуват предпоставки за сериозни разправии с изпълнителната власт, пише в az-jenata.bg.

Козирог

Не е подходящо да търсите решения на сериозни въпроси с продължително действие. Обстановката е неясна, несигурна, подлежи на промяна и ще се налага да променяте ходовете си "в движение“, което няма да е съвсем лесно.

Водолей

Задачите ви изведнъж ще се окажат повече от предполагаемите, защото ще се наложи да се занимаете още веднъж с вече довършени. Резултатите, които сте представили ще бъдат отхвърлени поради формални допълнителни изисквания, с които ще се справите, но все пак с допълнителни усилия.

Риби

Решавайте проблемите си само с позволени средства. Всяко отклонение от установените предписания, колкото и да е минимално, може не само да ви забави и върне рязко назад, но и да се окаже доста скъпо.