Кои са любимите секс пози на мъжете?

Нищо не възбужда мъжете така, както да се наслаждават на образа си

27.03.2023 | 23:30 Редактор: Ирена Бакърджиева
Кои са любимите секс пози на мъжете?

Със сигурност знаем, че мъжете не си падат по споделянето. Понякога, колкото и да се опитваме да измъкнем дадена информация от тях, често пъти удряме на камък. Разбира се, много важно е кога задаваме своя въпрос. Ако питате партньора си за каквото и да било, когато има работа, едва ли ще ви обърне внимание. По-скоро ще получите отговор от типа: "Аха... ммм, да." Опитахме се да разгадаем все пак дори малка част от мъжкото съзнание, и по-точно тази, свързана с интимните отношения. Кои са любимите секс пози на мъжете? Ето ги и тях:

Секс пред огледалото

Нека си го кажем направо, както гласи един популярен израз: "Съботата е ден на огледалото". Нищо не възбужда мъжете така, както да се наслаждават на образа си (и на вашия, разбира се). Ако си мислите, че партньорът ви ще забележи няколкото излишни килограма върху дупето и бедрата ви, не се безпокойте! Стига да сте отпуснати и в настроение, килограмите нямат значение.

Що се отнася до позите, каквато и да изберете, огледалото магически ще я превърне в най-добрата за момента. Можете да си вземете голямо огледало, което да съхранявате, а когато сте готови за секс маратон, да го поставите на различни места всеки път. Така ще променяте ъгъла и ще се наслаждавате на телата си от най-различни ъгли.

Поза 69

Много от дамите пренебрегват и дори забравят за тази поза, когато правят секс. Що се отнася обаче до господата, това съвсем не е така. Тя е една от любимите им и ако не ви предлагат да я изпълнявате по време на сексуалния акт, то вероятно това се дължи на факта, че се страхуват да не отхвърлите това им желание. Ако искате да побъркате партньора си, предложете му сама да направите 69 и се насладете на удоволствието, което и двамата ще изпитате.

Когато той е отзад

Тази поза е доста интимна и позволява на мъжа да обхване гърдите ви с едната ръка, а с другата да стимулира клитора ви. Изпълнението ѝ е съвсем лесно – просто легнете по корем и леко повдигнете дупето така, че да дадете възможност на члена да проникне колкото се може по-дълбоко.

Прочети още в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay