Лео Меси разшири хотелската си верига, отвори новото си "бижу" в Андора

Това е шестият хотел на футболиста и жена му Антонела Рокуцо

22.03.2023 | 16:53 Редактор: Михаела Димитрова
Лео Меси разшири хотелската си верига, отвори новото си

Хотелската верига MIM, която е собственост на аржентинския футболист Лионел Меси, а е управлявана от Majestic Hotel Group, откри новото си бижу на 16 март. Прекрасния нов петзвезден хотел е разположен в Ескалдес-Енгордани – вторият по големина град в Княжество Андора след Андора ла Веля.

Превърнал се в истинска футболна легенда, Лео Меси е обсипан не само с награди, но и с хотели. Това е шестият хотел от неговата и на жена му Антонела Рокуцо верига, като носи името MIM Andorra и първият хотел на аржентинския атлет, който се намира извън пределите на Испания.

Луксозният хотел се намира на главната улица в града, която е пълна с изключителни магазини. Град Ескалдес-Енгордани е една от любимите дестинации за любителите на зимните спортове поради близостта си до ски пистите, а през лятото за тези, които искат да се насладят на красивата природа и пешеходния туризъм.

Хотелът разполага с 34 големи стаи, както и един огромен ексклузивен апартамент от 100 кв. м, който носи името на великия аржентинец. В него има специални детайли, избрани от самия Меси, като апартаментът предлага и голяма тераса с отопляемо джакузи и изглед към улица Avenida Carlemany, както и към живописните планини, които се виждат на заден план.

Повече по темата прочетете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС