Стана ясно коя е щастливката, взела девствеността на принц Хари

Това се случило зад оживена кръчма през 2001 г.

08.02.2023 | 10:42 Редактор: Ирена Бакърджиева
Стана ясно коя е щастливката, взела девствеността на принц Хари

Стана ясно коя е жената, с която принц Хари е изгубил девствеността си. Той разказа в мемоарите си "Spare", че за първи път е правил секс, когато е бил на 17 г. Това се случило зад оживена кръчма през 2001 г. Тогава принцът беше студент в колежа "Итън", близо до Уиндзор.

Хари каза, че жената е била по-възрастна от него, но не издаде коя е. Сега самата тя направи това.

Става дума за Саша Уолпол. Сега тя е на 40 г., има 2 деца и работи като багеристка. Саша разказва, че тогава тъкмо се била разделила с първия си приятел. Той се появил в кръчмата с новата си приятелка. Саша Уолпол била с разбито сърце и пила доста алкохол.

"Хари беше приятел и знаеше, че съм опустошена и разстроена. Така че, когато новата му приятелка (на бившия) се появи, Хари знаеше как се чувствам. Той не ми даде прегръдка - вместо това ми купи шотове. Донесе ми няколко шота, за да каже: "Хайде, нека да повдигнем настроението", обяснява дамата пред "The Sun".

Всичко това се случва на рождения ден на Уолпол. Тя навършвала 19 г. Хари ѝ подарил картичка, в която пишело: "Скъпа Саш, честит рожден ден и не се напивай прекалено! За щастие, аз ще съм там, за да те наглеждам. С много любов. Благодаря за всичко".

Освен това, принцът ѝ подарил плюшена играчка Мис Пиги, която спечелил в увеселителен парк. "Той спечели Мис Пиги с тропически аутфит и когато дойде на партито, ми я даде като подарък с картичката. Забелязах, че Хари беше напъхал в сутиена на Мис Пиги допълнително хартия, за да уголеми бюста ѝ", споделя багеристката, пише teenproblem.net.

Саша и Хари се запознали, когато дамата работила в имението на крал Чарлз Трети - "Хайгроув". Там се грижила за конете. Тя разкри още, че сексът между нея и принцът бил едва 5 минути.

"Беше буквално бърз секс между двама приятели. Сексът беше страстен и енергичен, защото не трябваше да го правим. Едното нещо бързо отведе към другото. Озовахме се на пода. Дадох на Хари цигара. Запалих моята и после неговата. Изпушихме цигарите си и просто се случи. Той започна да ме целува. Той носеше боксерки. Нямаше разговор, нямаше думи. Беше вълнуващо, че се случва. Беше вълнуващо, че се случва по този начин. Бяхме отвън за 15 минути, но сексът беше около 5 минути", коментира Уолпол.

Снимка: БГНЕС