Пълнолуние в Лъв на 5 февруари - намерете баланса и контрола над себе си

Това може да е подходящо време за завършване на творчески проект или за повече инвестиране в любимо занимание

05.02.2023 | 06:50 Редактор: Елеонора Танева
Пълнолуние в Лъв на 5 февруари - намерете баланса и контрола над себе си

На 5 февруари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв. Според западни астролози, това е един хармоничен и спокоен период, въпреки че дали ще е такъв ще зависи и от вътрешното ни настроение, от способността да се контролираме.

Пълнолунието в Лъв се случва, когато Слънцето е в знака на Водолей. Пълнолунията са време на кулминация, време, в което осъществяваме или завършваме онова, което е започнало на новолуние.

Февруарското пълнолуние ни подтиква да намерим баланс между романтиката, приятелството и изразяването на себе си. Както знаем, Лъвът е горд и изключителен индивидуалист. Той не се задоволява с малко и не може просто да е част от екипа, той трябва да изпъкне. Слънцето във Водолей, макар и индивидуалистично, цени независимостта, но и екипността. Пълнолунието ще освети точно този конфликт.

Лъвът управлява нашите хобита и креативност, така че това може да е прекрасно време за завършване на творчески проект или за повече инвестиране в любимо занимание, обучение.

За водните знаци Рак, Скорпион и Риби, пълнолунието в Лъв ще бъде добър период, ще действат решително в любовта, работата и живота като цяло.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще се чувстват доста комфортно. Нищо не може да развали доброто им настроение. Творческите им идеи са в изобилие.

Земните знаци Телец, Козирог, Дева не бива да мързелуват. Пълнолунието им носи успехи в работата, но само ако са активни, Някои от тях могат да поставят началото на нови и големи проекти.

Огнените Овен, Лъв и Стрелец ще имат много енергия, а животът ще им поднася изненади и дарове. Въпреки това са възможни някои отрицателни емоции, не им се поддавайте.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg.