Венера влиза в Риби - ето какво да очакват зодиите

Периодът е идеален за романтика и много хора намират любовта

29.01.2023 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Венера влиза в Риби - ето какво да очакват зодиите

Планетата на любовта, романтиката и красотата влиза в знака на Риби на 27 януари и ще остане там до 20 февруари. Рибите са водни знаци - чувствителни, емоционални, уязвими, мечтатели, обичащи силно. Това значи, че периодът е идеален за романтика, задълбочени разговори, мили жестове и много хора намират любовта.

Ето какво да очаква всяка зодия, според "Collective World".

Овен

Нуждаят се от честност и искреност към себе си и сега това се случва. Време е да се загледат във вътрешния си свят. Виждат себе си в нова светлина и премахват старото, ненужното. Венера в Риби е като полъх свеж въздух за тях. Ще видят нови перспективи, ще се чувстват бодри, съживени и ще знаят какво искат, от какво се нуждаят.

Телец

През периода просто трябва да се пуснат по течението. Чудесно време да се видят с приятели, с които отдавна не са и да правят неща, които им носят радост и вълнение. Сега се чувстват по-уверени и по-силни. Мотивирани са да помагат на другите, както и да донесат спокойствие на себе си. Нека си вярват повече.

Близнаци

Благодарение на Венера в Риби ще им е по-лесно и комфортно да бъдат на върха. Подготвени са за всичко и се фокусират над целите си, без да усещат напрежение заради други влиятелни фигури. Социалният им живот също е във възход, имат нужда да излизат повече и да общуват. Заредени са с нови сили, създават нови приятелства, сближават се с колеги, съученици.

Рак

Усещат, че промяната идва. Подреждането и организацията стават по-важни за тях. Раците са по-креативни през периода и се потапят в тази енергия. Вдъхновени са да внесат красиви промени в дома. Освен това, много искат да научат нов занаят или да се запишат на курс. Любопитната им природа ги им дава вдъхновение.

Лъв

Сега трябва да намерят себе си. Напоследък анализираха връзките си, прецениха какви са те и осъзнаха как да се фокусират над намирането на баланс. По време на Венера в Риби може да намерят нов подход към излекуването от стари рани и постигането на хармония. Ще са мотивирани да споделят какво чувстват на партньора, но ще бъдат внимателни и грижовни, когато го правят. Стават по-дипломатични и това им помага, предава teenproblem.net.

Дева

Готови са да направят някои промени в любовния си живот. Необвързаните ще искат повече стабилност, ще пробват да намерят сериозна връзка. Тези, които са обвързани, ще усетят промяна във връзката - или става по-здрава, или ще има напрежение и тя ще отслабне. Но въпреки всичко, Девите ще започнат да ценят повече себе си и ще станат по-уверени.

Везни

Те ще се фокусират върху намирането на спокойствие и хармония. Така ще се почувстват освежени и заредени с енергия. Период на мислене и анализи за тях, ще се научат как да правят себе си приоритет. Везните ще се фокусират върху грижата за себе си и любовта към себе си.

Скорпион

Постоянно ще мислят за романтичните връзки и любовта. Сега е чудесен период да изследват креативната си страна. Хрумват им някои страхотни идеи. Ще разберат кое работи за тях и кое не в любовта и във връзките. Получават яснота и така ще създадат/заздравят връзката, която наистина им носи щастие.

Стрелец

Прекрасен период за тях, който им позволява да изследват концепцията за любовта. Енергията от Венера в Риби им позволява  да се отдадат на философската си страна. Ще осъзнаят кое ги кара да се влюбват истински. Стават и по-амбициозни. Ако напоследък не са били мотивирани, сега ще използват енергията и силата си, ще намерят вдъхновение.

Козирог

Ще се занимават с това, което обичат през периода. Това ги кара да се чувстват щастливи. Козирозите ще имат желание да учат още повече неща, а и ще станат по-големи перфекционисти. Ще са готови да общуват искрено с другите и ще останат спокойни, когато изразяват себе си.

Водолей

Тези зодии ще са фокусирани над личностния си растеж и научаването на нови неща. Ще искат да се издигнат. Венера в Риби им напомня да намалят темпото, да действат бавно, да се фокусират над себе си и да поразсъждават над това колко много са постигнали до момента. Нека истински се свържат със себе си, да се ценят и да бъдат по-мотивирани.

Риби

Венера е в техния знак и това им позволява да се научат да обичат и ценят себе си повече. За тях започва наистина късметлийски период, който ще продължи и когато настъпи техният сезон. Рибите са зодии, които много ценят милото държание, добродушието. През периода те ще са мили, любезни, ще покажат вътрешната си красота. Ще помагат на околните, ще обичат, ще се раздават и ще видят колко страхотни неща могат да сътворят.