Кейт Уинслет: Наричаха ме "плондер" и ме пращаха към ролите на "дебелото момиче"

Мениджърът ми получаваше обаждания, в които питаха за теглото ми, споделя актрисата

10.12.2022 | 10:05 Редактор: Тодор Петров
Кейт Уинслет: Наричаха ме

47-годишната актриса Кейт Уинслет разкри, че е била наричана "плондер", когато е била млада и често е била насочвана само към роли на "дебелото момиче". Тя сравни ситуацията с тормоза и напрежението, създавани от социалните медии, които карат някои жени да се срамуват от телата си.

"Хората са обект на много повече обиди и тормоз, отколкото един млад човек може да понесе", казва тя в интервю пред Sunday Times

Актрисата допълва, че все пак Холивуд е започнал да променя нещата и да включва все повече актьори с различно телосложение, сексуална ориентация или цвят на кожата.

"Когато бях млада, мениджърът ми получаваше обаждания, в които питаха за теглото ми. Не се шегувам. Така че е много хубаво да виждам, че нещата започват да се променят", споделя Уинслет.

След като взима участие в "Хамлет" и "Титаник" през 90-те години, Уинслет е била засипана с критики относно теглото си както от медиите, така и от колеги в Холивуд. Джоан Ривърс дори се шегува: Ако Кейт Уинслет беше отслабнала няколко килограма, Титаник никога нямаше да потъне.

Четете цялата статия в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС


1
2 rate up comment rate down comment 0
...
преди 1 година