Хороскоп за 10 декември: Стрелците да действат решително, Девите да не залагат на логиката

Непредвидена новина и пътуване за Скорпионите

10.12.2022 | 07:24 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 10 декември: Стрелците да действат решително, Девите да не залагат на логиката

Овен

Идеите ви са достатъчно много и достатъчно интересни, но ще ви бъде трудно да ги споделите и обясните. Опитайте се първо да ги структурирате и едва след това да говорите за тях.

Телец

Най-лесният начин да се почувствате добре е като се захванете за дейности, изискващи въображение и нестандартно мислене. Но на обратния полюс са обичайните, тривиални, домашно-битови задачи, които ако не успеете да избегнете, ще усетите силен прилив на раздразнителност.

Близнаци

Занимавайте се с уреждане на борсови операции, само ако сте сигурни, че не крият никакъв риск. Принципно се отнасяйте предпазливо към всякакъв вид финансови сделки, дори по отношение на обичайните ежедневни покупки.

Рак

Възприемчиви сте към всякакъв вид нова и непозната информация. Не пропускайте възможността да допълните липсващите си знания, особено ако учите чужди езици.

Лъв

Емоциите ще са интензивни и предимно приятни. Изненадващи известия ще ви зарадват, ще ви окуражат, ще ви изпълнят с надежда за бъдещето. Е, може да се наложи да въведете някои корекции в първоначалните си намерения, но ще сте доволни от развоя на събитията.

Дева

Най-добрият помощник за днешните ви решения ще е интуицията. Не залагайте на логиката, няма да разполагате с достатъчно информация, за да направите верните заключения. Що се отнася до вътрешния ви глас, следвайте го, няма да ви подведе.

Везни

Установите ли, че обичайните методи за постигане на някаква цел не работят, вкарайте в действие фантазията си. Твърде често нестандартните схеми се оказват доста по-ефективни.

Скорпион

Неочаквана новина, засягаща личния ви живот ще ви подтикне да предприемете непредвидено пътуване. Направете го, само ако се чувствате емоционално стабилни. Напрежението, дори в минимални количества, е предпоставка за неприятности.

Стрелец

Придържайте се към тактиката: „крачка назад, две – напред“. Действайте решително, но обмислено. В повечето случаи, за да постигнете желаната победа ще се наложи да направите някаква отстъпка.

Козирог

Една от трудните ви задачи ще е да вземете решение дори за не особено сложни казуси. Ще се почувствате много по-сигурни, ако споделите съмненията с близките си, а хубавото е, че те ще ви подкрепят и ще ви подскажат приложими варианти.

Водолей

Ще се наложи да се заемете с отложени по обективна или субективна причина дейности. Някои от тях ще се окажат неизпълнени обещания и ще сте принудени да се обяснявате и извинявате надълго и нашироко.

Риби

Работоспособността ви е на ниво, но ще сте доста сприхави и съществува опасност да покажете най-лошите черти на характера си. Ограничете контактите само до много близки хора, които ви възприемат без прекалени претенции, пише az-jenata.bg.