Как ще ни се отрази пълнолунието през декември?

Стресът в забързаното ежедневие на хората може да се увеличи

09.12.2022 | 23:00 Редактор: Вяра Димова
Как ще ни се отрази пълнолунието през декември?

Пълнолунието е последното важно астрологично събитие за декември 2022-а. То ще бъде в знака Близнаци. Според астролозите то няма да донесе най-спокойния край на годината.

Декемврийското пълнолуние ще донесе малко стрес в забързаното ежедневие на хората, които и без това точно сега са доста натоварени. Крайни срокове, купуване на подаръци в последния момент, отчети и куп домакински задачи.

Имаме редица фактори, които допринасят за напрегнатата атмосфера. Първо, пълнолунието се случва в Близнаци, които винаги променят мнението си и никога не знаят какво искат. По-интересното за астрологичното събитие е, че то се противопоставя на Стрелеца. 

Луната е в съвпад с Марс. А когато тази планета присъства на картата, пълнолунието носи със себе си и проблеми. Не бива да забравяме, че в момента Марс е ретрограден, което е равно на двойни затруднения за някои представители на зодиака. 

Тъй като сега ретроградният Марс е в съвпад с Луната, трябва да очакваме и бързо разгорещяване на емоциите, което ще донесе известни конфликти с околните. Меркурий, управляващата планета на Близнаци, ще премине през Козирог. Следователно в основата на това пълнолуние ще има някакво вътрешно объркване на енергиите, което ще доведе до емоционални изблици и думи, за които може да съжаляваме.

Четете повече на tialoto.bg.

Снимка: pixabay