Нова година, нов късмет: Кои зодии ще имат пари през 2023 г.?

Някои планети оказват влияние върху паричния ни поток

08.12.2022 | 22:50 Редактор: Искра Ангелова
Нова година, нов късмет: Кои зодии ще имат пари през 2023 г.?

Нова година, нов късмет! Казваме си го на всеки 1 януари. Късметът ни е нужен винаги, дори когато говорим за пари, но той не е всичко. За да подобрим финансите си се изисква да полагаме усилия, в някои случаи да сме по-смели и да не пропускаме възможностите, които са пред нас. Но и някои планети също оказват влияние върху паричния ни поток.

На 20.12.2022 планетата на късмета Юпитер ще направи транзит в Овен и ще остане там до 16. 05. 2023. В допълнение, същата тази планета преминава в Телец от май 2023 г. до май 2024 г. Този планетарен транзит ще се отрази на всички представители на зодиака. Но когато става въпрос за пари, има зодии, на които ще им върви повече през 2023. Вижте кои са.

Зодия Телец

Родените под знака на зодията ще спечелят най-много пари през 2023 г. Те ще положат всички усилия, за да се усъвършенстват ежедневно, което ще им помогне в осъществяването на целите им. Не само че ще се представят на ниво в работата си, но и ще успеят да променят ежедневието си по положителен начин.

Новата 2023 година ще бъде много по-благоприятна за Телците и ще ги подтикне да се отпуснат, да придобият повече самочувствие. Ще попаднат в ситуации, в които ще могат да научат нови неща. С влиянието на Юпитер този земен зодиакален знак ще пожъне големи успехи. Въпреки че финансите ще ги удовлетворяват, добре е да не харчат излишно. Нови възможности за работа също няма да ви липсват, ако търсите промяна, като тя също ще ви донесе по-добри доходи.

Зодия Везни

Везните обикновено не променят толкова лесно своите навици. И през новата 2023 това едва ли ще се промени. Въпреки това, под влиянието на Юпитер в Овен, Везните може да са по-импулсивни и склонни да се опитват да направят някои компромиси в живота си. Те ще бъдат нащрек и няма да вземат прибързани решения относно финансите си. Звездната карта показва, че през 2023 г., може да получат голяма сума пари, която ще им помогне да реализират една от най-съкровените си мечти. В работен план също печалбите ще са по-добри в сравнение с 2022 година.

Зодия Рак

Раците също ще са сред зодиите, които ще спечелят повече пари през 2023 година. Много нови възможности ще имате пред вас, скъпи Раци, които ще ви предоставят възможността да се издигнете в работата или да започнете нова, някои дори може да поемат в напълно нова професионална посока. Това ще ви даде мотивация, но и финансова сигурност, която пък ще ви даде възможността да си позволите някои блага, за които винаги сте си мечтали. Това ще събуди и желанието ви да помогнете на близки, приятели. Хубаво е да сте щедри, но не харчете излишно, а се опитайте и да заделите средства, предава az-jenata.bg.

Зодия Лъв

Лъвовете ще имат голям късмет през 2023 година, показва звездната карта. Те ще се ръководят от влиянието на Юпитер, което ще ги тласка да опитат късмета си в работата си, да покажат своите таланти. Не бива да забравяме, че Юпитер е планета на възможностите, изобилието, разгръщането на нещата, късмета. Именно тя ще ви помага в това да имаме късмет с парите, но не чакайте да ви дойдат просто така. От вас ще се изисква да полагате усилия, за да си ги спечелите. Но новите отговорности няма да ви уплашат, а ще ви вдъхновят. Уменията ви се разгръщат, а това е добре за вас и вашето развитие. Пазете се от рискови инвестиции и не харчете излишно.