Как да задържим интереса на своя ухажор?

Ухажването е един от най-древните подходи в любовта

05.12.2022 | 21:30 Редактор: Петя Кръстева
Как да задържим интереса на своя ухажор?

Ухажването е един от най-древните подходи в любовта. Има голяма разлика между излизането по срещи и ухажването. Мотивацията е различна, обстоятелствата и целта също са различни. Когато излизате по срещи, вие целенасочено участвате в процеса на избори в любовта. Когато обаче някой мъж ви ухажва, той се опитва да ви спечели, да ви покори, а това е нещо съвсем различно.

Преследването и ухажването е дълбоко вкоренено в мъжката природа. Да позволите на мъж да ви ухажва често е по-добрата стратегия, отколкото да го преследвате вие или да излизате по срещи с цел да откриете правилния за вас човек.

Разбира се, има много ситуации, в които нещата стоят по особен начин и в никакъв случай ухажването не е единственият и най-добър метод за откриване на любовта, но ако ви се случи мъж да ви ухажва, вижте кои са правилата, които да следвате.

Позволете да бъдете преследвани

Преследването в добрия смисъл на думата е важно при ухажването, защото повишава интереса на мъжа, създава приятно напрежение - очакване, което вдига градуса на възбудата. За да бъде ухажването успешно, оставете го да ръководи. Покажете му, че ви е приятно, не го отблъсквайте, но и не се поддавайте твърде лесно. Това винаги повишава интереса.

Не отблъсквайте другите ухажори

Съревнованието между мъжете дава още по-голям стимул да спечелят сърцето ви. Ако се случи така, че повече от един мъж да ви ухажва, не отблъсквайте непременно тези, които не са предизвикали интерес у вас. Ако мъжът, когото харесвате, знае, че и други се опитват да ви спечелят, това ще го мотивира още повече да успее да ви спечели.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay