Любовен хороскоп за 5-11 декември: Овните ще открият, че са лъгани или са лъгали някого

Финансовите въпроси излизат на преден план за обвързаните Скорпиони

04.12.2022 | 06:50 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 5-11 декември: Овните ще открият, че са лъгани или са лъгали някого

Овен

В първите дни на новия месец е възможно да откриете някаква тайна, която променя цялостната ви представа за текущата ви ситуация в любовния живот. Може да се окаже, че човекът, към когото изпитвате емоции ви е лъгал за нещо или партньорът, с когото имате връзка. Но може да се окаже, че вие пък криете емоциите си към някого. Каквото и да е, в резултат на него мисленето ви за любовния живот със сигурност ще бъде различно през следващите дни. Венера също ще окаже влияние върху любовта ви, носейки промени и прозрения.

Телец

Телците нека бъдат по-бдителни, когато става въпрос за пари, тъй като звездите показват, че може да бъде разкрита информация относно финанси, свързани с партньора ви. Възможно е вие да печелите повече, но да смятате, че трябва да скриете този факт. Може би не сте искали финансовото несъответствие да се превърне в проблем във връзката ви. А може би партньорът ви не е коректен към вас. Какъвто и да е въпросът, може да се наложи да повдигнете темата във всеки един момент. Седмицата изглежда малко по-хубаво за необвързаните представители на зодията, пред които изникват възможности за нови срещи, флиртове.

Близнаци

Емоциите може да ви управляват тази седмица. Въпреки това може да почувствате, че относно любовта, разсъждавате по-логично от всякога. Хубаво би било да намерите баланса между двете. Пълнолунието във вашия знак на 8 декември ще помогне на онези от вас, които са във връзка, да проведат сантиментален разговор с партньора си относно това какво изпитвате един към друг, защо ви е хубаво да сте заедно и т. н. Същото пълнолуние ще ви помогне да сте абсолютно ясни за чувствата си. Ако сте необвързани, тази седмица може да привлечете партньор, който е едновременно умен и емоционално достъпен за вас или да започнете да търсите такъв тип човек.

Рак

Венера ще навлезе във вашия партньорски сектор в петък, като се премести в зрелия и реалистичен знак на Козирога. Ако сте необвързани, може бързо да се окажете привлечени от някого, когото намирате за стабилен и надежден за сериозна връзка. Може да се окаже, че тази личност може дори да ви помогне да се справите с всички проблеми. Обвързаните Раци ще се радват на хармония, романтика и сигурност във връзката, пише az-jenata.bg.

Лъв

Търсещите нова любов, определено ще бъдат „социални пеперуди“ и няма да се колебаят, когато става въпрос за срещи с колеги и приятели. Планетата на любовта Венера ще бъде във вашия романтичен сектор до петък, така че вратата все още е широко отворена за вас да привлечете нова любов, но също така и да засилите сегашната си, ако сте обвързани. Бъдете внимателни и не споделяйте много за личния си живот, защото може някой да се опита да ви саботира. Обвързаните Лъвове да не забравят, че малките действия са тези, които насърчават голямата любов.

Дева

Енергията у дома може да повлияе на любовния ви живот по много различни начини. Ако сте обвързани, семейните въпроси може да ви сближат с любимия дори повече от обикновено. Планетата на любовта Венера ще ви подкрепя. Но тя ще благоприятства любовния живот не само на тези от вас, които са във връзка, но и на търсещите своята половинка. Възможни са нови познанства, срещи, флиртове и ново любовно начало с интересна личност.

Везни

Пълнолунието в Близнаци на 8 декември ще окаже влияние върху любовния живот на родените под знака на зодия Везни. От друга страна, Венера все още ще бъде във вашия комуникационен сектор, подкрепяйки ви, докато изглаждате всички недоразумения в комуникационните въпроси с вашия партньор. Необвързаните да бъдат отворени за нови познанства.

Скорпион

Финансовите въпроси излизат на преден план за обвързаните Скорпиони. Вашият партньор може да загуби източник на доход или може да разберете, че е използвал неправилно общи средства. Това може да е рискована инвестиция, която вашият любим човек е направил, без да се консултира с вас, или може да изглежда като „снизходителен разход“, който сега не може да си позволи да плати. Разбираемо, вие няма да сте доволни от този факт. Ако сте необвързани, обърнете внимание на обкръжението си. Венера се премества във вашия 3-ти дом, а любовният потенциал около вас се повишава.

Стрелец

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Близнаци, а Марс, който все още е ретрограден в този зодиакален знак, също ще има отношение към астрологичните въпроси, свързани с любовта. Възможни са разногласия с любимия човек. Опитайте се да ги разрешите без излишни емоции. Необвързаните Стрелци ще се радват на подкрепата на Венера, ако търсят своята половинка. За съжаление обаче, може да бъдете емоционално погълнати от минали проблеми в минали връзки и да не можете да се възползвате максимално от новите взаимоотношения. Бъдете добри към себе си, обичайте себе си, това е важно, когато искаме някой друг да ни обича.

Козирог

Космически промени може да очакват Козирозите, особено ако досега им се е струвало, че любовта е в застой. Ако сте необвързани, сега ще излъчвате великолепна увереност, която определено може да ви помогне да привлечете нова любов и романтика в живота си. Ако сте във връзка, Венера в Козирог ще ви направи още по-привлекателни за вашия любим човек. Седмицата е вълнуваща, страстна и ви носи приятни емоции. Възползвайте се от подкрепата на звездите!

Водолей

Динамичен ще бъде любовният ви живот, Водолеи, а за това ще допринесат Марс, който е ретрограден, но и пълнолунието на 8 декември в Близнаци. Бъдете внимателни за гневни изблици и изкушението да прекъснете любовни връзки, само за да имате свободата, на която така държите. Сериозно обвързаните е възможно да имат спор с любимия човек, който да засяга битов въпрос. От вас зависи дали тази тема ще се превърне в спор или ще заложите на добрата комуникация и екипността в разрешаването на ситуацията.

Риби

Романтичната вълна се променя, Риби! Венера ще се премести във вашия сектор на приятелството в петък. Перспективите за запознанства може да се увеличат, да срещнете интересни личности и някой да привлече вниманието ви. Обвързаните Риби ще имат желанието да се усамотят с любимия човек и това е прекрасно. Общите дейности, забавленията, романтичните мигове, ще ви носят радост и задълбочаване на връзката.