Хороскоп за 3 декември: Удовлетворение за Рака, трудности за Скорпиона,

Добре ще е Рибите да се ограничат със самостоятелни занимания

03.12.2022 | 09:15 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 3 декември: Удовлетворение за Рака, трудности за Скорпиона,

Динамична събота. Ще успеем да свършим много, но ще има и задачи, които ще останат на заден план. Повече за вашата зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Никак няма да ви е скучно. Наблюдавайте и се забавлявайте. Ще забележите, че близките ви се движат буквално като "свободни електрони" и вършат какви ли не действия, лишени от смисъл. Очевидно е, че незабавно трябва да се заемете с организацията им, а хубавото е, че те няма да имат нищо против.

Телец

Залог за успех е да сте сигурни в себе си. Ако се съмнявате, че ще се справите, то и обичайно познато занимание би могло да ви затрудни. Ако действате решително, дори нещо да не се получи, ще имате възможност за "втори опит".

Близнаци

Силите и ентусиазмът биха ви стигнали, за да построите град в пустинята, стига да се сетите откъде да започнете. За щастие, няма да се наложи да правите нищо, освен да давате съвети, които близките ще се надпреварват да ви искат. Може да не свършите някаква конкретна работа, но пък ще се чувствате полезни.

Рак

Отдайте се на занимания, изискващи старание, прецизност и ловкост. Не само ще ги изпълните безпогрешно, но и ще се почувствате доволни, убеждавайки се в собствените си умения.

Лъв

Ако имате нужда от разнообразие и желание да преживеете нещо ново и непознато, то осигурете си го сами. Помислете как да използвате свободното време, с което разполагате, комбинирайки полезното с приятното. Например съчетание на спортно занимание с коледен базар.

Дева

Ще се наложи да отстоявате позициите си може би по-решително от обикновено. Не позволявайте да ви налагат правила, които противоречат на разбиранията ви, ако отхвърляйки ги не нарушавате утвърдената нормативна уредба, съветва az-jenata.bg.

Везни

Ще реализирате замислите си, ако "наберете инерция". Мобилизирайте се, създайте си подходящо лично за вас темпо на работа и се опитайте да го поддържате за всичките си занимания. Крайните резултати ще ви окуражат.

Скорпион

Опитайте да комбинирате заниманията си. Доверете се на въображението си. Част от ситуациите може и да ви затруднят, но със сигурност ще отбележите напредък в повечето започнати дейности.

Стрелец

За почти всички замисли, които ви хрумват, ще ви е нужно или съдействие, или подходяща компания. При тези обстоятелства, помислете кое ще ви е по-лесно да си осигурите – помощници или група за развлечение. Отговорът ще ви подскаже накъде да насочите усилията си.

Козирог

Много е вероятно да чуете неособено приятни отзиви за самите себе си. Не се задълбочавайте и не се опитвайте да разберете кой е източникът. Правилната тактика е да покажете безразличие, за да не ви заплетат в досадна интрига.

Водолей

С каквото и да се заемете, ще се натъкнете на затруднения. И то не по други причини, а защото бързате и не сте оценили правилно обстоятелствата, при които се намирате. Ориентирайте се само към нетърпящата отлагане работа. Ще постигнете оптимално съчетание между количество и качество.

Риби

Нептун заема стационарна позиция, за да премине в директно движение. Самостоятелните занимания са за предпочитане. Оригиналните варианти ще ви хрумнат, само ако не се сравнявате с другите. Крайните резултати също няма да ви разочароват.