Има ли повод за тревога? Камила изпрати крал Чарлз III в клиника

Здравният център се намира в Индия

02.12.2022 | 10:10 Редактор: Искра Ангелова
Има ли повод за тревога? Камила изпрати крал Чарлз III в клиника

След като принц Чарлз стана крал и избра името Чарлз III, обществеността непрекъснато обсъжда здравословното му състояние. Най-голям интерес представляват пръстите на монарха, които публиката сравнява с... колбаси. А кралицата консорт Камила подхрани притесненията на феновете, като изпрати съпруга си в клиниката Soukya в Индия.

Здравният център разполага с всички удобства за високопоставени хора - плувен басейн, луксозни спални апартаменти, идеални за кралски особи. Клиниката лекува над 100 заболявания и се позиционира като един от най-добрите центрове за холистично лечение в света.

Между другото, това място отдавна е любимо на съпругата на монарха. Камила е оставала в центъра много пъти, за да подобри здравословното си състояние. И накрая тя реши да сподели емоциите си с Чарлз, но той не оценил това.

Според запознати Чарлз III практикувал йога, медитирал и ял здравословна храна. Терапията обаче бързо омръзвала на краля. След като пребивавал там по-малко дори от седмица, той решил бързо да се върне във Великобритания към обичайния си начин на живот и любимите си ястия с агнешко.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС