Топ 5 на най-добрите мъжки парфюми през 2022 г.

29.11.2022 | 15:05 Редактор: Тодор Петров
Топ 5 на най-добрите мъжки парфюми през 2022 г.

Търсенето на хубав мъжки парфюм е вълнуващо преживяване, по време на което пред вас се разкриват най-различни композиции. Източни, с изявени топли нотки, такива, носещи прохладата на гората или път свежестта на морето. Разнообразието е голямо, а изборът трябва да падне на аромата, който описва характера на мъжа, който го носи. Да го допълва като втора кожа и да му придава увереност, която да се изразява във всяко негово движение. По този повод в следващите редове ще откриете селекция от най-хубавите мъжки парфюми. 

Нещо ново

Обновяването на колекцията от аромати, които притежава един мъж е задължително, тъй като следва да разполага с различни според повода. Годината е към своя край, а това означава, че вече може да се открие богатството от парфюми, пуснати на пазара официално през тази година. Едни от най-големите модни и козметични брандове правят изключително завръщане на сцената и обещават да бъдат сред фаворитите на мъжката част. Дори и на дамите, чиито сърца ще бъдат покорени. 

Всеки един от изброените по-долу продукти, можете да откриете в каталога на онлайн магазин MAKEUP.

  • Легендарният червен цвят на парфюмната вода Montblanc Legend Red е необходимата нотка страст, която да ви съпровожда навсякъде, където отидете. Той запалва огън още с началните акорди кардамон, който е поръсен върху грейпфрут и червен портокал. Те са посрещнати от освежаваща салвия, плодове от хвойна и дървесните нотки на кедъра. База от зърна тонка и тъмен махагон завършват този флорално-фужерен аромат и го запечатват в съзнанието за дълго време.
  • Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum кара красотата на мъжкото тяло да излезе на преден план. Този мотив е заложен не само в дизайна на бутилката, но и в самата композиция, носеща дървесни и източни акорди. Началото от ананас и джинджифил е контрастът, от който се нуждаете. Две противоположности, които обаче се допълват по уникален начин. Сърцето е посветено на изящния амбър, а базовите нотки освобождават сандал и зърна тонка. Изящен до последния детайл.
  • Италианският бранд Armani връща към нов живот една легенда, която със сигурност се е превърнала в запазена марка на не един и двама мъже по света. Със сигурност можем да го определим като един от най-добрите мъжки парфюми не само за тази година, но и изобщо. Мускусно-дървесните тонове ви връхлитат още с началото от освежаващата комбинация между бергамот и градински чай. Ирисът е източният акорд, който придава мистичност на аромата, а в базата отново откриваме зърна тонка, допълнени от дълбочината на кедъра.
  • Няма как новата версия на иконичния парфюм Paco Rabanne 1 Million Elixir да не бъде включена в класацията “топ 5 мъжки парфюми”. Неговата ароматна композиция наистина би могла да се оцени на един милион, тъй като завладява сетивата и се превръща в опиат, който търсите навсякъде. Връхни тонове от див пелин и ябълка, последвани от османтус и роза, а за финал, щрих от кедър и пачули, подправени с ванилия. Не бихте могли да му устоите.
  • Azzaro The Most Wanted има минималистичен аромат, базиран на три съставки, които обаче предизвикват истинска експлозия у всеки, който поне веднъж го е усетил. Червен джинджифил, дървесен акорд и бърбън ванилия - комбинация, която има нужда само от един изстрел, за да попадне в сърцето или съзнанието и да разгори пожара на страстта.

Нещо старо

Винаги можете да се доверите и на абсолютните класики като Savage от Dior, Light Blue от Dolce&Gabbana, Gentleman на Givenchy и още много други иконични ухания, които можете да откриете в богатото разнообразие в следния каталог https://makeup.bg/brand/23877/

Защото ароматът, който използвате може да говори много за вас и да ви помогне да бъдете най-добрата версия на себе си!


1
1 rate up comment rate down comment 0
...
преди 1 година