Хороскоп за 6 октомври: Лъвовете да се въздържат от важни решения, Девите трябва да реагират гъвкаво

Непредвидим обрат на събитията ще накара Овните да се замислят

06.10.2022 | 08:47 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 6 октомври: Лъвовете да се въздържат от важни решения, Девите трябва да реагират гъвкаво

Овен

Непредвидим обрат на събитията ще ви накара да се замислите над някои свои схващания. Не е изключено да ги промените в диаметрално противоположна посока. На този етап се въздържайте от конкретни действия, докато не сте напълно убедени, че заключенията ви са абсолютно правилни.

Телец

Стремежът ви да изясните всеки коментиран въпрос до последния детайл може силно да изнерви хората от обичайното ви обкръжение. За вас обаче ситуацията ще е от особено значение, защото ще ви предпази от пропуски и грешки.

Близнаци

Не е ли време да се отървете от някои стари и изживели времето си вещи, предмети, че и мисли? Успеете ли да ги извадите от живота си, ще направите място за новото, вълнуващото и приятното, така че действайте с размах.

Рак

Чувството ви за справедливост ще е особено силно и пряко ще влияе на настроението ви. Решите ли, че нещо не отговаря на принципите ви, ще реагирате кардинално, точно като кардинален знак. Опитайте се да не провеждате разгорещени спорове, които в крайна сметка ще се окажат вредни.

Лъв

Въздържайте се от важни решения с продължително действие, ако не разполагате с достатъчно информация или нямате предишен опит. За предпочитане е да обсъдите подробностите с близките си или с хора, с които бихте могли да поделите отговорността от последствията.

Дева

Ще се наложи леко да промените концепцията си за проект, върху който работите от доста време. Реагирайте гъвкаво и адаптирайте получените до момента резултати към обективните условия. Ще улесните изпълнението на следващите етапи.

Везни

Не мислете, че участвайки в дискусии притежавате запазената марка на единствено, последно и неподлежащо на съмнение мнение. Колкото и да сте сигурни в себе си, ще се наложи да се съобразите и с част от чуждите аргументи. Имайте предвид, че ако изказванията ви са прекалено категорични, рано или късно може да се наложи да се извинявате на някого.

Скорпион

Прекалената прямота ви е запазена марка и нещо като визитна картичка, но се случва в желанието си да сте откровени, всъщност да си създадете проблеми. Преди да отправите забележка или критика към когото и да било (макар и справедлива), помислете дали това няма да се окаже последният път, в който разговаряте с този човек.

Стрелец

Комбинацията между наблюдателност и проницателност ще се окаже особено полезна. Ще забележите детайли, които за всички останали ще останат скрити и благодарение на въпросните подробности ще разширите влиянието си, пише az-jenata.bg

Козирог

Ще ви предложат да се включите в довършването на краткосрочна дейност, за чието изпълнение сте достатъчно компетентни. Със сигурност ще се справите, но преди да се съгласите, задължително уточнете финансовите условия.

Водолей

Не очаквайте от околните да се отзовават незабавно на молбите ви или пък да се включват с желание във всяка започната от вас дейност. По-скоро обратното, ще търсят начин да ви избегнат и да се измъкнат. Действайте самостоятелно, вместо да губите време да ги убеждавате колко са полезни замислите ви.

Риби

Ако се налага да проведете разговор, целящ изясняване на лични отношения и до този момент по някакви причини сте го отлагали, то съберете смелост и направете първата крачка. Покрай обсъждането на основната тема ще успеете да уредите още куп свързани и съпровождащи въпроси.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
хич не ме бива да се пазаря... Сигнализирай за неуместен коментар