Венера влезе в знака на Везните! Зодиите да очакват много романтика и вълшебни мигове

Трябва да прегърнем магията на любовта и да се отдадем на партньора

04.10.2022 | 23:10 Редактор: Теодора Патронова
Венера влезе в знака на Везните! Зодиите да очакват много романтика и вълшебни мигове

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Везни - чувствени, романтични зодии, които ценят естетиката, и ще остане там до 23 октомври. Това значи, че ни чакат много романтични и вълшебни мигове. Трябва да прегърнем магията на любовта и да се отдадем на партньора.

Овен

Да се приготвят за прекрасни моменти във връзките. Обвързаните намират все повече магия в отношенията си с партньора и стават по-чувствени. Ще могат да обсъждат дългосрочните си планове и цели. Необвързаните ще имат повече късмет и може да намерят някого, който да остане по-дълго в живота им.

Близнаци

Романтиката е във въздуха! Това е най-важния период в годината за необвързаните, в който могат да си намерят ухажор, който да стане тяхна сродна душа. Обвързаните може да използват тези страхотни вибрации, за да се забавляват повече с партньора или дори дамите да забременеят.

Лъв

Перфектните идеи и думи сега идват при тях. Всичко, което кажат или предложат сега, може да накара другите да им помагат и да се съгласяват с тях. Нека пишат любовни писма и да съблазняват. Ако могат да направят кратко пътуване, ще си изкарат страхотно.

Везни

Време е да блеснат! Венера е в техния знак и ги прави магнетични. Всички погледи са вперени в тях. Да обновят гардероба си, да експериментират с различни стилове и с нови продукти за красота. Насладата и чувствеността са на фокус. Необвързаните да използват тези вибрации, за да ходят на повече срещи.

Стрелец

Да се приготвят да бъдат много социални! Събития, събирания и забавни приключения ги очакват през периода. Чудесно време да излизат повече с приятели и да създават нови връзки. Необвързаните могат да изпробват онлайн запознанствата или да се запознаят с нов човек чрез общ приятел.

Водолей

Пред тях се откриват нови хоризонти. Чудесен период, в който да планират пътуване до далечно място. Да обмислят по какви начини може да излязат от зоната си на комфорт. И как да научат повече за хората и света.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК