Хороскоп за 4 октомври: Девите да се въздържат от разточителност, Стрелците да не взимат пари назаем

Везните ще разполагат с подходящи условия за реализация на инвестиция

04.10.2022 | 07:21 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 4 октомври: Девите да се въздържат от разточителност, Стрелците да не взимат пари назаем

Овен

Ако се налага да пътувате, независимо по какви причини и на какво разстояние, разпределете графика си така, че да си осигурите време за задръствания и забавяния по пътя. Задължително го направете при уговорени делови срещи. Закъснението, без значение защо се случва, обикновено прави лошо впечатление.

Телец

Обмисляйте пестеливо покупките си. Може да си позволите такива на големи суми, само ако сте ги набелязали и сте заделили средства за тях предварително. При всякакви други обстоятелства ще ви е трудно да възстановите баланса между приходи и разходи.

Близнаци

Наличието на нова информация, която няма как да сте предвидили, може да ви принуди да промените някои свои планове или да не спазите дадено преди време обещание. Ако се извините своевременно и изясните важността на причините, ще успеете да съхраните отношенията си и да избегнете неприятните последствия.

Рак

Работете предпазливо с електронната си поща и не отваряйте съобщения от съмнителни източници. Подписвайте само документи, с чието съдържание сте запознати подробно, а не по инерция.

Лъв

Опитайте се да прецените настроението си още в началото на деня. Ако усещате, че сте раздразнителни и малко ви трябва за да "яхнете метлата", ориентирайте се само към рутинни и добре познати занимания. Не участвайте в разговори, обсъждащи чужди проблеми.

Дева

Въздържайте се от жестове на разточителност, особено пред непознати. Оценката за действията ви може да се окаже не просто критична, а направо крайна или превратна и символично казано, да „платите висока цена“ за нещо, което не си заслужава.

Везни

Ще разполагате с подходящи условия за реализация на инвестиция, която преди време сте прекратили по обективни и съществени за онзи момент причини. Ако сте сигурни в реалната промяна на обстоятелствата, не се колебайте.

Скорпион

Не се надявайте на допълнителни финансови постъпления дори да са ви твърдо обещани и оформени в писмен документ. Внезапна промяна на обстоятелствата, вероятно от технически характер, ще възпрепятства получаването им, пише az-jenata.bg

Стрелец

Не е препоръчително да взимате пари назаем, независимо дали са от физическо лице или институция. Ако непременно се налага да направите някакви непредвидени разходи, то опитайте се да ги ограничите в рамките на разполагаемото за момента, особено ако става дума за подаръци и продукти, осигуряващи удобства.

Козирог

Контактите ви ще са интензивни, разнообразни, но в разговорите може да се прокраднат въпроси, на които не желаете да отговаряте. За предпочитане е да ги подминете с мълчание, отколкото да сте неискрени.

Водолей

Желанието ви да привлечете вниманието понякога е толкова силно, че се държите предизвикателно. Съобразявайте изказванията със спецификата на събеседниците си. Една погрешно изречена дума може да прекрати многогодишно сътрудничество и даже да не се сетите за истинската причина.

Риби

Много е вероятно да имате затруднения за получаване на някакви данни, документи, служебна кореспонденция. Да се забавят, да са непълни или по някакви причини да са повредени. Излишно е да нервничите, няма как да въздействате върху обстоятелствата. Постарайте се просто да оползотворите времето, с което разполагате по най-благоприятния за вас начин.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК