Хороскоп за 3 октомври: Овните да не вярват на обещания, Рибите да бъдат предпазливи

Романтичните преживявания ще са задълбочени и вълнуващи за Козирозите

03.10.2022 | 07:28 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 3 октомври: Овните да не вярват на обещания, Рибите да бъдат предпазливи

Какво ви вещаят звездите за 3 октомври?

Овен

Не вярвайте на щедри обещания, особено на такива за "лесни пари". Ще ви въвлекат в измамна схема, от която не само трудно ще се измъкнете, но и последствията може да се окажат фатални.

Телец

Спазвайте правилата за безопасност при работа, ако работите с химикали, запалителни вещества, непознати медикаменти. Съществуват предпоставки за авария или отравяне.

Близнаци

Участвайте активно в колективната работа, дори и да не е с пряко присъствие. Сътрудничеството ви на всички нива ще бъде високо оценено и след време ще се окаже един от полезните фактори, улесняващ реализацията на замислите ви.

Рак

Деловите ви и социални контакти ще са интензивни. Ще попаднете в група по интереси, където ще можете да обогатите познанията си и да обмените опит.

Лъв

Ориентирайте се към дейности, изискващи творчески подход. Дори в момента да не ви хрумва някакво оригинално решение, то със сигурност ще подскажете свежи идеи при изпълнението на общите проекти, пише az-jenata.bg

Дева

Меркурий е в директна форма на движение и ще се отрази положително на словоохотливостта ви. Ще успеете да намерите общ език дори с най-навъсения и мрачен събеседник, а най-хубавото е, че без усилия ще постигнете намеренията си.

Везни

Ако ви поканят да участвате в благотворителна или дарителска инициатива, не отказвайте. Ще сте достатъчно убедителни, за да привлечете привърженици за каузата, което всъщност ще е най-ценната ви дейност.

Скорпион

Романтичните преживявания ще са задълбочени и вълнуващи. Не е препоръчително да смесвате характера на връзките си. Ако действително имате намерение да се сближите с някого от деловите си партньори, бъдете готови да прекратите деловото си сътрудничество.

Стрелец

Конструктивният ви подход към проблемите ще се окаже изключително ефективен. Каквито и да са разногласията между участниците в обща дискусия, ще успеете да уеднаквите гледните им точки и да ги стимулирате да стигнат до компромисен вариант.

Козирог

Не е подходящо да се занимавате с уреждане на юридически въпроси или да отстоявате позициите си по съдебен ред. Ако сте убедени, че няма друг вариант, то по-добре изчакайте, пробвайте по пътя на медиацията.

Водолей

Стара разправия с роднини или съседи отново може да набере скорост. Опитайте да си изясните същността на причините. Ако успеете, ще намерите изход от "задънената улица".

Риби

Бъдете предпазливи спрямо нови хора, нови идеи, нови проекти и мащабни обещания. Струва си да проучите и обсъдите детайлите задълбочено. Ще избегнете възможността да ви вкарат в интрига, вредна за доброто ви име.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК