Сексолог разказа какво издава изневеряващия човек още на първата среща

Тя посъветва да се обърне внимание на това как човек гледа другите хора

25.09.2022 | 20:00 Редактор: Ирена Бакърджиева
Сексолог разказа какво издава изневеряващия човек още на първата среща

Сексологът Анна Амбарцумян разказа по руската телевизия "Пети канал" как при първата среща може да се "разчете" какво да се очаква от отсрещното лице. Тя посочи редица характеристики, на които си струва да обърнете внимание, за да разпознаете потенциалния измамник: както мъж, така и жена.

Специалистът отбеляза, че свободолюбивите хора и от двата пола са склонни да се държат по един и същ начин. По правило такива хора имат две крайности. Първият признак, че човек потенциално може да бъде измамник, е, че от първите минути на срещата той се опитва да предаде идеята, че изневярата е норма, нещо нормално, каза експертката. Те не смятат физическата изневяра за неприемлива, освен това често се застъпват за "отворена връзка". За тях съсредоточаването върху един човек означава да се отрече останалото очарование на този свят в лицето на други мъже или жени, поради което не искат да правят това.

Втората им крайност са постоянните им опити да подчертаят, че не са способни на измени. По правило хората, които са неверни, могат да започнат такъв разговор в неподходящ момент или да го подчертават през цялото време. Освен това, подчерта сексоложката, самите измамници са много ревниви и се интересуват от онези, с които общува тяхната сродна душа. Може би това поведение говори само за ревнив характер на човек, но много вероятно е такъв човек да има голям социален кръг с противоположния пол настрани, отбеляза Амбарцумян.

Тя също така посъветва да се обърне внимание на това как човек гледа другите хора. Според експертката, ако при първата среща очите на човека "шарят" наоколо и се фокусират върху други жени или мъже, това е още един знак за потенциална невярна "половинка", информира БГНЕС.

По-рано телевизионната водеща и певица Олга Бузова каза, че действията на неверните мъже влияят негативно на здравето на жените, на които изневеряват. Според нея по време на изневяра мъжът винаги взима "парче самочувствие" от приятелката си.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК