Хороскоп за 25 септември: Напрежението при Овните се покачва, приятни новини за Рибите

Мимолетен флирт ще изпълни Лъвовете с противоречиви чувства

25.09.2022 | 08:45 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 25 септември: Напрежението при Овните се покачва, приятни новини за Рибите

Овен

Напрежението бавно, но устойчиво ще се покачва. Абсолютно непредвидено ще се натъквате да дразнещи дреболии, които не само няма как да избегнете, но и не е имало как да предвидите. Опитайте се просто да „преглътнете“ без да си изпускате нервите и да изчакате обстановката да се успокои.

Телец

Началото на деня ще е спокойно, но ще се наложи да се справите с различни допълнителни задачи. Преди да се заемете, преценете кои са спешни и кои бихте могли да възложите на близките си. Във ваш интерес е да ги включите в общите задължения.

Близнаци

Ограничете контактите само до най-близките си хора или до камерен кръг познати. Общуването с нови хора не само ще е безполезно губене на време, но и ще ви зареди с отрицателни емоции.

Рак

Времето за почивка ще е ограничено, но ако го използвате пълноценно ще успеете да възстановите енергетиката и да стабилизирате тонуса си. Отлични помощници в начинанието са приятна музика, хубава книга или предпочитано хоби, а изборът е изцяло ваш.

Лъв

Мимолетен флирт може да ви изпълни с противоречиви чувства. Да „приспи“ здравия разум и да ви подтикне към авантюри. Забавлявайте се, но не пренебрегвайте последствията, които също ще са за ваша сметка.

Дева

Един или няколко човека може да се опитат да изпробват границите на търпението ви. Игнорирайте ги, ако не искате да се стигне до бърза разправия. Реагирайте на провокациите с безразличие, ще е по-ефективно, отколкото да разкривате истинските си емоции.

Везни

Съобразявайте се с обстоятелствата, каквито и да са. Понякога е за предпочитане да се „плува по течението“, вместо срещу него. Може да не извлечете ползи, но няма да претърпите и вреди.

Скорпион

Ще реализирате скокообразен напредък в дейност, в която най-малко го очаквате. Ще се появи човек, който преди време ви е бил нужен, но не сте успели да се свържете. С негова помощ ще решите важен проблем буквално с един замах.

Стрелец

Разпределете времето си така, че да изключите възможността за преумора и действайте с умерен ритъм. Ангажирайте се само с наистина важни задачи и задължително си осигурете възможност за лични занимания.

Козирог

Среща със стар приятел ще предизвика противоречиви чувства. От една страна ще ви зарадва, но от друга, съживявайки спомените, може и да се натъжите. Като цяло, обаче, разменената помежду ви информация ще е особено полезна.

Водолей

Творческият ви потенциал ще е особено силен и въображението ще ви изпълни изцяло. Ще видите и възприемете много от обичайните ежедневни елементи в съвсем друга светлина. Само не се увличайте в експерименти, за да не се наложи да купувате нова покъщнина.

Риби

Приятни новини ще освежат деня ви, а неприятностите, каквито и да са, ще успеете да „заобиколите“ изключително майсторски. Оставете интуицията да ви води, няма да съжалявате.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК