Хороскоп за 23 септември: Овните са с нестабилно настроение, Девите ще постигнат успехи

Лъвовете да се съсредоточат върху финансите си

23.09.2022 | 08:47 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 23 септември: Овните са с нестабилно настроение, Девите ще постигнат успехи

Овен

Настроението ви ще е нестабилно и ще ви обземат пристъпи на раздразнителност. Един от начините да се справите с тях е да ограничите контактите. Отделете малко време за медитация, контакт с природата, хобито си и ще възстановите психическата устойчивост.

Телец

Някой ще се нуждае от помощта ви, от консултация, съвет или споделяне на опит. Не пестете усилията си. За направеното добро ще ви се реваншират подобаващо.

Близнаци

Отношението на събеседниците, с които общувате може леко да ви ядоса. Да останете с впечатлението, че изобщо не ви слушат, а ако все пак ви слушат, че не ви разбират. Подходящата тактика за такива случаи е да не споделяте с никого въпросите, които ви занимават.

Рак

Околните ще се надпреварват да си споделят с вас тайните си. В друг ден разговорите с тях сигурно не биха ви направили впечатление, но този път ще успеете да свържете и „сглобите“ казаното от един и чутото от друг. Не само ще предотвратите възможността да ви въвлекат в интрига, но и ще успеете да извлечете известни ползи лично за себе си.

Лъв

Ориентирайте се към дейности, пряко свързани със състоянието на финансите ви. Ще успеете да отстраните някои допуснати грешки, да избегнете излишни разходи и да коригирате очакванията си спрямо част от инвестициите.

Дева

Ще постигнете успехи във всички дейности, зависещи само от вас. Самостоятелната работа ще е не само по-плодотворна, но и по-лесна, и по-приятна. Ако някой се опита да ви се бърка в действията, реагирайте с усмивка и правете каквото сте си намислили.

Везни

Не е изключено да усетите лек дефицит на вдъхновение, но е излишно да се безпокоите. Насочете усилията си към рутинни текущи задължения и се постарайте да ги изпълнявате последователно. Няма да усетите как ще мине денят, а резултатите ще са повече от задоволителни.

Скорпион

Намалете темпото, повече слушайте и участвайте в разговорите по-скоро формално, без да навлизате в подробности. Ще си осигурите благоразположението на останалите участници в дискусията и в крайна сметка ще установите верността на твърдението, че мълчанието е злато.

Стрелец

Чуждите съвети и външни опити да се намесват или, не дай си Боже, да ръководят работата ви, ще ви се отразят крайно демотивиращо. Контролирайте емоциите и избягвайте директните противоречия. Един враг по-малко понякога е за предпочитане пред един приятел в повече.

Козирог

Въздържайте се от остри забележки спрямо хората от обичайното си обкръжение. В дадени моменти може и да са ги приемали безропотно, но обстановката около вас често ще е напрегната, ще съществуват предпоставки за разправии, които е във ваш интерес да избегнете, пише az-jenata.bg

Водолей

Почти през целия ден ще сте раздразнителни и избухливи. Избягвайте контактите с хора, които познавате от скоро и не са ви особено близки. Засегнете ли нечии интереси, ще сте си заредили "бомба със закъснител".

Риби

Събитията ще се разминат с предположенията ви. Резултат, който възприемате, че ви е „в кърпа вързан“ всъщност няма да се получи или ще се натъкнете на сериозни затруднения. Не се ядосвайте излишно. Винаги можете да се натъкнете на „подводни камъни“, но и винаги можете да намерите резервен вариант.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК