Любовен хороскоп за 15-21 август: Очаква ни цветност в любовта, ще сме оптимистични

Марс навлиза в Близнаци, което носи промени в либидото и енергията като цяло

14.08.2022 | 10:10 Редактор: Ирена Бакърджиева
Любовен хороскоп за 15-21 август: Очаква ни цветност в любовта, ще сме оптимистични

През новата седмица ни очаква тригон Венера – Юпитер. Това ще доведе до повече цветност в любовен план, ще бъдем по-оптимистични. Готови ли сте да рискувате в любовта? Направете го! Действието се насърчава, тъй като Марс навлиза в Близнаци, което носи промени в либидото и енергията като цяло. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата ще бъде повече от добра за откриване на романтични възможности, Овни. Венера ще окаже влияние на вашия романтичен сектор и ще направи добра връзка с планетата на късмета Юпитер във вашия знак. Това наистина е най-великолепната космическа подкрепа, която ви помага бързо да се придвижите към романтично опиянение с някого, с когото наскоро сте започнали да излизате.

Ако вече сте в установена връзка, вие и вашият партньор може да се почувствате като в любовен роман. Напълно необвързаните представители на зодията няма да са още дълго време така. Марс навлиза във вашия комуникационен сектор в събота.

Телец

За обвързаните Телци следващите дни ще носят желание за удоволствие, затвърждаване на усещането за сигурност. Сега имате възможността да се отдадете на приятни занимания с любимия човек и за предпочитане е да не споделяте с други вашето щастие и подробности от интимния ви живот. Що се отнася до необвързаните, Меркурий се противопоставя на Нептун по оста на вашите срещи и приятелства. Някой може да ви изпраща смесени сигнали.

Близнаци

Всичко в любовния ви живот може да започне да се променя тази седмица и това може да е по ваша вина, Близнаци, затова бъдете внимателни. Огненият Марс навлиза в Близнаци и ще започне необичайно дълга обиколка през вашия знак. Всъщност, „настанете се комфортно“, защото тази енергия ще бъде тук до пролетта на 2023 г.

Какво означава това за любовния ви живот? Всъщност много. Като за начало, вероятно сте повече от готови да преследвате това, което искате. Хибернацията ви свърши и може да се мотивирате да бъдете по-социални и да задоволите своите сексуални и интелектуални нужди в настояща или бъдеща връзка.

Рак  

Марс навлиза във вашия уединен 12-и дом в събота и е напълно възможно да отстоявате правото си да се затворите далеч от всички за известно време. Романтичните цели може да са били объркани, особено ако сте прекарали твърде много време в това, което другите хора смятат, че трябва да правите. Време е отново да започнете да се вслушвате в себе си! Уединението е чудесен начин да преоткриете себе си и това, което желаете в любовта.

Лъв

Очаква ви разкошен тригон между Венера във вашия знак и Юпитер, което ще внесе повече романтика в живота ви. Това може да бъде от среща с човека на вашите мечти до настоящия ви партньор, който може да ви изненада с подарък или друг жест показващ обич. Каквото и да е то, нещата в любовния ви живот се развиват прекрасно, Лъвове!

Дева

Планетите ще бъдат щедри към вас, въпреки това са възможни някои „романтични борби“. Меркурий се промъква през вашия знак и ще направи точна опозиция с Нептун, който в момента е във вашия партньорски сектор. Вие и някой, който представлява ваш любовен интерес или партньора ви може да попаднете в объркващ разговор.

Единият от вас може дори да лъже за нещо другия. Внимавайте за неприятното усещане, че нещо не е съвсем наред. Необвързаните Деви може да се окажат твърде фокусирани върху някого, когото не могат да имат.

Везни 

През тази седмица може да се сбъднат някои от вашите мечти, свързани с любовта. Венера и Юпитер ще ви помагат, оказвайки положително влияние върху вашия партньорски сектор.

Обвързаните представители на зодията ще се радват на споделеност и обич с любимия човек. Необвързаните Везни да бъдат в готовност, защото Марс ще им окаже своята подкрепа при нови контакти или вече съществуващи такива.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще са като на бойно поле, когато става въпрос за тяхната любовна връзка. Помислете какво се е случило напоследък и какво е покачило напрежението помежду ви. Дали ситуацията всъщност не е толкова критична, а вие просто ѝ придавате твърде голямо значение? Необвързаните ще се радват на любовни интереси, но желанието им за лична свобода ще ги провокира да отхвърлят романтичния потенциал.

Козирог

Разделянето с всякакви семейни рани или минала травма е ключът към това, любовният ви живот да се превърне във всичко, което искате да бъде. За щастие, сега ще имате възможността да се потопите в този тип изцеление и дори да преодолеете емоционалната си болка завинаги. Венера и Юпитер ще бъдат в прекрасен тригон, а това ще ви помогне да направите любовта си още по-силна, ако имате връзка. За необвързаните също настъпват промени, но те също ще трябва да оставят миналото зад себе си.

Водолей 

Венера пътува през вашия партньорски сектор, създавайки положителни вибрации. Вероятно ще се почувствате обожавани от романтичен партньор, особено когато Венера е в прекрасна връзка с Юпитер, който в момента е във вашия комуникационен сектор, пише az-jenata.

Някои Водолеи може да вземат важно решение, да разширите любовния си живот по някакъв начин. Независимо дали ще го правите или не, с любимия ви човек ще бъдете на една и съща страница относно живота ви заедно. Необвързаните също ще се радват на приятни емоции, а Марс ще ги подкрепя.

Риби

Меркурий оказва влияние върху вашия партньорски сектор, но няма да бъде в добра позиция към Нептун. Тази енергия ви кара да се чувствате сякаш получавате смесени сигнали от човека, с когото сте, или се притеснявате, че напълно се заблуждавате. Времето ще ви разкрие истината.

Обвързаните Риби може да се отдадат на повече романтика и занимания, които да ги сближат повече с партньора.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК