Хороскоп за 14 август: Близнаците да помислят за грешките, Девите да търсят баланс между интересите

През днешния ден ще трябва да бъдем внимателни в комуникацията с другите

14.08.2022 | 08:45 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 14 август: Близнаците да помислят за грешките, Девите да търсят баланс между интересите

През днешния ден ще трябва да бъдем внимателни в комуникацията с другите. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Пазете онова, което имате. Каквито и да са предпочитанията ви за бъдещето, те все още са в рамките на предположенията ви и не си струва да залагате на тях. Компромисите, направени сега, ще ви осигурят вариант за преодоляване на затрудненията след време.

Телец

Причина за неприятностите или разочарованията може да са прекалените ви очаквания от някого или от някаква ситуация. Преди да се насочите към реализация на замислите си, постарайте се да оцените обективно всички фактори. Така ще успеете да избегнете някои "препъни-камъни".

Близнаци

Преди да посочите чуждите грешки, помислете за своите. Приемайки истината, че никой не е съвършен, не губете време да търсите идеалното, оползотворете го за личностен напредък.

Рак

Проявете разбиране спрямо любимите си хора и не навлизайте в личното им пространство. Реагирайте гъвкаво на настроенията и желанията им и, ако се стремят към самостоятелност, не им противоречете. Колкото по-малко се противопоставяте на интересите им, толкова по-пълноценна ще е връзката ви.

Лъв

Особена острота ще придобият противоречията с по-възрастни роднини и по-специално с тези от женски пол. Не се противопоставяйте вербално на нелогични изисквания или условия, които ви поставят майка, баба, леля или друга близка възрастна роднина. Реагирайте с усмивка без да се отклонявате от замислите си. За тях ще е важно не какво сте направили, а какво сте им отговорили.

Дева

Търсете баланс между своите и чуждите интереси. Въздържайте се от неизпълними обещания, особено ако някой се опитва да ги получи с принуда. Под благовидния предлог, че само на вас се разчита може да се окаже, че ви търсят слабото място.

Везни

Намалете инициативата и по възможност не се занимавайте с дейности, зависещи от одобрението на държавната администрация. Колкото и убедителни да са аргументите или правилни документите ви, ще се натъкнете на бюрократични спънки, създадени предимно от некомпетентност.

Скорпион

Необходимостта да се съобразите с нечие желание или изисквания ще ви затрудни по отношение на свободното време, с което разполагате. Имайки предвид, че всяко направено добро бива възнаградено, не си разваляйте настроението. Усещането, че сте полезни не е за пренебрегване.

Стрелец

С каквото и да се заемете, придържайте се стриктно към правилата и не се изкушавайте да ги заобиколите, за да получите по-големи облаги. Дори най-малкият пропуск ще създаде огромни проблеми в момента, в който никак не ги очаквате, пише az-jenata.bg.

Козирог

Осъществявайки намеренията си е много вероятно да попаднете в някаква странна, нелогична и не особено приятна ситуация. Запазете спокойствие и се въздържайте от импулсивни реакции. Изяснете си причините за случващото се и ще знаете коя е печелившата тактика.

Водолей

Ако се наложи да пътувате към непознато място, осведомете се подробно за трасето, трафика и евентуалните опасности от всякакво естество – флора, фауна, климатични особености. С малко превенция ще избегнете потенциални неприятности.

Риби

Работоспособността ви е необичайно висока и бихте могли за кратко да направите онова, за което при други обстоятелства ви е било нужно много време. Ориентирайте вниманието си към изостаналите занимания, разполагате с достатъчно добри условия за наваксване.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК