Ето кои са най-актуалните модни тенденции за лято 2022 г.

Особено голямо внимание напоследък предизвикват неоновите цветове или по-точно ярко розовото в стил Барби и лайм зеленото

13.08.2022 | 17:42 Редактор: Ирена Бакърджиева
Ето кои са най-актуалните модни тенденции за лято 2022 г.

Оказва се, че това лято крие много изненади за привържениците на последните тенденции и то въпреки Ковид пандемията, която повлия особено много и на модния свят. От възраждащата се Y2K мода, характерна за 2000-та година, през неоновите цветове, които още преди няколко години се завърнаха на модната сцена и нямат намерение да слизат от нея, до съвсем дръзки, иноваторски и винтидж стилове – това се очертава да бъде новото модерно през лятото на 2022 г. 

Особено голямо внимание напоследък предизвикват неоновите цветове или по-точно ярко розовото в стил Барби и лайм зеленото, което е характерно за Y2K модата. Към тази група може да се прибави и масленожълтото, което прави изключение. В последно време тези цветове превъзхождат неутралните тонове като бялото, сивото и бежовото.

За любителите на минималистичните и изчистени стилове обаче е важно да се спомене, че семплите тонове също държат челните модни класации. Съчетани с правилните бижута, чрез най-обикновено изглеждащите дрехи можете да постигнете бляскава и елегантна визия. Комбинацията на бяло и кремаво, както и на кафяво с бяло са само примерни варианти, с които може да експериментирате, ако не желаете да се набивате на очи с ярките тонове.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК