Хороскоп за 12 август: Затруднения за Лъвовете, семейни проблеми за Рибите

Денят носи разнообразни събития

12.08.2022 | 08:00 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 12 август: Затруднения за Лъвовете, семейни проблеми за Рибите

Денят носи разнообразни събития. Повече за вашата зодия вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Не оповестявайте намеренията си. Колкото по-безшумно работите, толкова по-лесно и по-бързо ще постигнете замислите си. В някои моменти ще се наложи да ползвате заобиколните, вместо преките пътища.

Телец

Допуснати преди време грешки може да бъдат огласени от колегите или недоброжелателите ви. Не отричайте фактите, но и не отстъпвайте от позициите си. Преценете до колко са съществени, дали са предизвикали реални щети и реагирайте според изискванията на правилата.

Близнаци

Не отказвайте на покана за участие в благотворителна инициатива, особено ако е базирана на изява в областта на културата, просветата и изкуството. В случай, че закупуването на книга, билет за театър, концерт или картина ще предостави средства за конкретна кауза, включете се.

Рак

Намирането на общ език с колегите и деловите партньори ще се окаже сложна задача. Един или няколко от тях ще се държат предизвикателно и до някъде нападателно. Не се включвайте в открити разправии. Дори аргументите ви да са по-убедителни и да надделеят, ще се почувствате неудовлетворени от самата ситуация.

Лъв

Затрудненията ще са свързани основно с децата ви или с приятели на децата. Непредвидена случка ще ви принуди да търсите подкрепа от близки приятели, роднини като ще ви е нужен по-скоро съвет или споделен опит, отколкото материална помощ. Мобилизирайте се и търсете опростени схеми за решение.

Дева

Поведението на човек, с когото се познавате от доста време по повод еднакви неформални интереси, ще ви разочарова. Ще прояви недвусмислен стремеж към заемане на ръководна позиция за ваша сметка в група, към която се числите, което може да ви подтикне да напуснете групата. Не се поддавайте на импулсивни решения.

Везни

Податливи сте на внушение и е по-добре да не посещавате инициативи, насочени към презентация на продукти. Ако все пак решите да го направите, осигурете си подходящ спътник, който да ви предпази от излишни покупки.

Скорпион

Обстановката ще е спокойна, но електронната ви поща ще прелива от атрактивни предложения за нова работа, партньорство, хоби, пътешествия, развлечения. Прегледайте ги внимателно и се опитайте да прецените към какво ви влече най-много. Ако направите правилен избор, ще получите максимално удовлетворение.

Стрелец

Ситуацията ще е различна от първоначалните ви предположения, но напълно подходяща за довършване на започнати и изоставени по някаква обективна причина занимания. Направете го незабавно. Освобождавайки се от грижата за тях ще се почувствате доволни от себе си.

Козирог

Ще се наложи да прегледате и подложите на ревизия действащи към момента договори. Някои ще бъдат прекратени по независещи от вас причини, други ще претърпят промяна с цел актуализиране. И в двата случая отчитайте влиянието на детайлите.

Водолей

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази на текущата ви работа. Юридически казус, който от доста време е в застой, най-после ще получи окончателното си решение. Може да не удовлетвори напълно очакванията ви, но няма да сте и в губеща позиция.

Риби

Семейните отношения ще се окажат доста проблемни. Избягвайте двусмислените изказвания, които биха подкопали доверието между вас и партньора. Стремете се към коректно изясняване на позициите, за да не се стигне до непреодолими противоречия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК